2777
2789
عنوان

بچه ها من شوهر میخوام😑

| مشاهده متن کامل بحث + 8001 بازدید | 301 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزه بگیر خیلی تاثیر داره روزه طبعش سرده نذر کن مثلا تا محرم ترک گناه کنی حالا هر گناهی بعد در عوض ...

تو بدونی چ زجری کشیدم ماه رمضون 

گریه شدم ی روز 

فک کردم تو خواب ارضا شدم زمین و زمانو فوش میدادم

تو بدونی چ زجری کشیدم ماه رمضون  گریه شدم ی روز  فک کردم تو خواب ارضا شدم زمین و زمانو ف ...

عزیزمم میفهممت یکمم به سنت  مربوطه

دوسه سال دیگ بهتر میشی

ولی باید تلاشتو بکنی

ذکر بسم الله الرحمن رحیم لا حول ولا قوه الا باالله رو وقتی وسوسه اومد سراغت بگو یا سریع برو قدم بزن

اتاقتو عوض کن برو پذیرایی

تنها نمون

چی بگم والا باشه امتخان میکنم

یه جدول روز شمار برای خودت بنویس

یا رو تقویم علامت بزن هر روزی ک از خودت راضی بودی تا بشه 40 روز

پیشنهاد من اینه از امروز تا روز عاشورا علامت بزنی

حتما غسل کن

یه جدول روز شمار برای خودت بنویس یا رو تقویم علامت بزن هر روزی ک از خودت راضی بودی تا بشه 40 روز پ ...

🌝خیلی ساده گرفتی حس میکنمم

من هشت ساله درگیرم

همه این راهایی ک میگب رو رفتم

الان بالای تختمم ی روز شمار زدم براش ک نصفه ول شد 

🌝خیلی ساده گرفتی حس میکنمم  من هشت ساله درگیرم همه این راهایی ک میگب رو رفتم الان بالای تخت ...

نه ساده نگرفتم

اعتراف به گناه خودش گناهه اما میگم تا بدونی

من در عوض ترک گناهام از خدا یه چیزی خواستم که داره بهم میده

با خدا معامله کن تنها معامله ای هیچ وقت ضرر نداره

اخری؟

آره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

نه ساده نگرفتم اعتراف به گناه خودش گناهه اما میگم تا بدونی من در عوض ترک گناهام از خدا یه چیزی خوا ...

چشم...خوشحالم ک ترک کردی افرین 

من اعترافم از رو لذت و خوشگذرونی نیست:)از رو بدبختیمه