2777
2789
عنوان

بچه ها من شوهر میخوام😑

| مشاهده متن کامل بحث + 8001 بازدید | 301 پست
خود ارضایی 🤦 الان ی عده نیان فاز بگیرن ب گناهت افتخار میکنی و این فازا  نه متنفرم بقران  ...

دیگه کاریش نمیشه کرد نیاز بدنته. از شوهر کردن سن پایین یا با دوسپسر بودن بهتر و امن تره. از نظر شرعیش نظری ندارم

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
دیقا همه اینایی ک گفتین انحام دادن  رگوردم یک ماه بوده کاملا تو اون یکماه پرخاشگر شدم عص ...

بهش فکر نکن از سرت می افته به این فکر کن ترک گناه باعث میشه همسر خوب نصیبت بشه انوقت راحت هر وقت خواستی میری بهش میگی گناهم نیست ثوابه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا زده تورو ک دنبال شوخری من الان دارم گریه میکنم از دستش قبل از ازدواج ادم فک میکنه همه چیز تو ر ...

دورتون بگردم من اروم باشین 

احتمالا چون حالتون بده نخوندین تاپیک منو کامل 

من حالم از جنس نر و اینا بهم میخوره 

ملی همش گناه میکنم😩 دلم نمیخواد اینکارو کنم ...وگرنه خودم دارم میگم بچم هنوز من دارم خودمو بر مامانم لوس میکنم

عزیزم انشالله به همین زودی تایپک خواستگاریتو بزنی 

😂😂😂🤦نه بابا هنوز بچم کی میاد منو بگیره اخه 

حتی یدونه خاستگارم نداشتم تا حالا ینی بهتر ک نداشتم 

ولی امروز بعد نماز رفتم دوباره سمت این مرض حرومی😩 الان اذان میدن دلم میخواد نماز بخونم 

تازع صب هم رفتم حموم

من حالم از جنس نر بهم میخوره  من دروغ بگم عذاب وجدان میگیرم میرم همه چیو ب طرف میگم  اگ ...

عزیزم خودارضایی از گناهان کبیره اس 

سعی کن خودتو کنترل کنی در غیر اینصورت بهش عادت میکنی ها

انشاالله به همین زودی ازدواج کنی قشنگم 

اگه تمایلشو داری برو حرم امام رضا سر خاک آیت الله نخودکی سوره یس و یه فاتحه بخون براشون حتما ازدواج میکنی 

با خانوادم بد نیست ولی خوبم نیست  دوست  هم نمیتونم داشته باشم ینی دارم  ولی اینک بر ...

خودتو زور که فعال باشی اوایلش سخته ولی بعدا عادت میکنی

کارای مفید که میتونی انجام بده

کنکوری هستی؟ اگه آره شاید به خاطر همین مهرطلب باشی البته مطمئن نیستن ولی باز ویژگی هاشو سرچ کن تو نت🌺

بیا شوهر من مال تو ولیییییی تنها چیزی که نداره اخلاقه🤣🤣🤣

مال خودتون شده علت مرگمو بنویسن مرگ بخاطر خودارضایی ولی با ی ادم بداخلاق نباشم😩 نمیگم اخلاق خودم خوبه عالیه ولی من کاملا پیرو شرایطمم جو منفی باشه عصبیم پرخاشگرم ولی اگ خوب باشه منم خوبم...بابامو ک میبینم پولداره همه چی داره اخلاق نداره میگم شوهر با اخلاق بدون پول😩😂

یدونه داداش بیشترندارم اونم زن بگیرنیس امارفیق پسرزیاددارم همه خوشتیب پولدار اووفففف

😩 نه با اخلاق میخوام 

چهره معمولی 

خوشگل ک باشه زیاد دور و برش میچرخن😑منم ک اختلال وسواس فکری دارم

😩 نه با اخلاق میخوام  چهره معمولی  خوشگل ک باشه زیاد دور و برش میچرخن😑منم ک اختلال وسو ...

خخخخخ

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
هیی خواهر اگه شوهر خوب باشه باز درکنار خانوادش فضول و چندش هستن  اگه سن شما ۱۹ هس بگم ک هنو زو ...

اره خوب میدونم 

هنوز بچم 

ولی بخدا دهنم سرویس شده 

میگین اسونه 

ولی از ترک اعتیاد مواد مخدر سختتره😩😩😭😭😭