2777
2789
عنوان

نامزدم یه رفتار بدی داره

631 بازدید | 21 پست

خیلی پز میده. حتی اوایل میگفت یه زنی بگیرم همه فامیل چششون دراد😐. دیروز خونشون بودیم. میگفت ببین اینجا که خونه ما هست حیاطش از خونه های کناری بزرگتره. 

یا مثلا بابای من دوتا ماشین داره میخواستیم بریم خونشون میگفت با ماشین خوبه بیاین! 

جدای ازینا آدم خیلی خوبیه و بقیه ملاکامو داره. بنظرتون زیادی حساسم یا واقعا ویژگی افتضاحیه و حق دارم یذره دلسرد بشم ازش؟ 

اگه دارایی هاشو به تو پز نده خوبه 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر کودکه 😁

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

خود برتر بینی و فخر فروشی خصلت بدیه ، هم دل میشکنه و هم عواقب اخروی داره

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

به نظرم کسی که این ویژگی رو داره یکم زندگی باهاش سخت هست ولی خب وقتی بقیه ملاک هارو داره دیگه نباید دلسرد بشی، خب بقیه مرد ها هم یه ویژگی خوب دارن چن تا ویژگی بد ، اونوقت که نمیشه زندگی کرد ، باید با یه مشاور مشورت کنی و یواش یواش روش کار کنی که دیدگاهش به خودت نزدیک تر بشه و دست از چشم و هم چشمی و حسودی برداره تا حدودی

خدا صدای قلب های شکسته را می شنود🤍

چه خطری !!! ادمای پز پزو ک یکسره درحال مقایسه هستن پسفردا تا یچی بهتر ببینن میگن خب الان وقتشه با اون بهتره چشم بقیه رو در بیارم منظورمو ک میگیری نه؟؟؟ بنظرم ببرش پیش مشاور این مشکل ریشه تو کودکی داره

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)