2777
2789

الان ادمهای نرمال با هم ازدواج میکنن اینهمه مشکل دارن چه برسه به اینکه یه طرف مشکل روحی شدید داشته باشه البته خب اونا هم حق دارن بیچاره ها

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

روانشناسا میگن تا مشکل روحیتون حل نشده اصلا ازدواج نکنید چون مشکل روحیتون بدتر میشه

یعنی ب منی ک هم مامانم و هم دوستم روانشناسه برخورد .! البته خب فرق داره مشکلت چی باشه بعضی وقتا ازدواج با کسی ک واقعا دوسش داری حل کننده مشکلات مربو‌طه هس

میگه در هر صورت می‌خوام کنارت باشم حتی به عنوان دوست ولی ثبات عاطفی ندارم واقعا نمی‌دونم چی بگم  ...

ببین رابطه تو کمتر کن ولی حفظ کن تقریبا ۹ ماه زمان میبره برای درمان و واقعا دست خودش نیس ی وقتی واقعا دوست داره اما ممکنه ۱ ثانیه بعدش ازت متنفر شه حتی از صدات حالش بد بشه توهم بزنه دربارت و کاری باهات کنه ک فکرشم نمیکنی البته این وقتی‌ اتفاق میفوته ک حالت های سوظن بهش‌ دست بده .اگر سوالی داشتی بپرس شاید بتونم پاسخ بدم 

ببین رابطه تو کمتر کن ولی حفظ کن تقریبا ۹ ماه زمان میبره برای درمان و واقعا دست خودش نیس ی وقتی واقع ...

نه نشده متنفر شه گفت یه زمان حس میکنم مثل دوستمی یه زمان کسیم که خیلی دوستت داره 

بستگی داره حاد باشه یا نه  البته بستگی ب صدای ذهنشم داره

خیلی گیج میشم اینجوری بود که رابطه رو تموم کنیم و بعد چند ساعت اومد پیام داد که میشه حداقل دوست بمونیم دلم وحشتناک تنگ شده

خیلی گیج میشم اینجوری بود که رابطه رو تموم کنیم و بعد چند ساعت اومد پیام داد که میشه حداقل دوست بمون ...

بزار ساده تر بگم افرادی ک دچار این مشکل هستن مث همین دوستتون ک میگین حرفایی ک میزنن حرف‌خودشون نیس و نمیشه گف‌کدوم راسته چون بین دوراهیه روش حساب نکن اما دلشم نشکون گفتم کمتر کن ولی قطع نکن

بزار ساده تر بگم افرادی ک دچار این مشکل هستن مث همین دوستتون ک میگین حرفایی ک میزنن حرف‌خودشون نیس و ...

نه قصدم قطع رابطه نبود فقط می‌خواستم بدونم چالش های سر و کله زدن با چنین فردی و اینکه میشه اصلا ادامه پیدا کنه چون دلیل نمیشه به خاطر این مشکل بخوام رهاش کنم 

2791
2779
2792