2777
2789

پسره پزشک عمومیه 

پزشک معتمد دانشگاست 

مطب زیبایی داره 

رادیو هم‌میزه 

شب و روز در حال کاره زیر قرضه 

قصد داریم تو مدت ۶ ماهه باهم اشنا بشیم و جدیش کنیم محل کارمون یکیه 

حالا دیروز مامانم تو فرودگاه یکی رو میبینه ک خونوادشو میشناسه 

راجب پسره خوب نمیگه میگه اهل زندگی نیست و دخترارو سر کار گذاشته و ...

منم ب مامانم گفتم این برای گذشته شه هیچ پسرس نیست تو این زمونه با چند نفر رفیق نبوده باشه 

ادامه شو پست بعدی میگم‌

از نشونه ها ساده نگذر

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی رادیو همیزه؟

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

خود پسره هم بهم‌گفت من‌دوش دختر داشتم ولی تهش هیچی نیست 

هیچی هیچ 

پسره اهل مشروبه مامانم اینو شنیده میگه دست بکش ازش

یجورایی رفته دوراشو زده میخاد دختر سر سنگین‌بگیره 

من خوودم ادم پاکی نیستم 

دوس پسر داشتم 

دو بار رابطه ی جن .سی سطحی داشتم بهش نگفتم ولی توبه کردم ینی هیچکس نمیدونه 

الان براش شرط بزارم مشروب مصرف نکنه 

میگه سالی ی بار 

خکدم ب ظاهر ادم مثبتی میام همه روم قسم‌ میخورن ولی  نمیدونن چخبره 

من وقتی ب ازدواج احتیاج داشتم نشد همش خانواده ام سخت گیری میکنن 

پزشک رادیو هست 

آخر نفهمیدیم متخصص رادیو هست یا عمومیه؟

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

خود پسره هم بهم‌گفت من‌دوش دختر داشتم ولی تهش هیچی نیست  هیچی هیچ  پسره اهل مشروبه مامان ...

خو چرا با همون دوس دختراش ازدواج نکرده؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خود پسره هم بهم‌گفت من‌دوش دختر داشتم ولی تهش هیچی نیست  هیچی هیچ  پسره اهل مشروبه مامان ...

شغل خودت؟

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

آخر نفهمیدیم متخصص رادیو هست یا عمومیه؟

میره رادیو تو برنامه سلامت شرکت میکنه🤣😁اوکی؟

به حرف مادرت گوش کن.اینجور ادما دیگه به این مدل زندگی عادت کردن و سخت از سرشون میفته.باز اگه نمیخوای راحت جواب منفی بدی حداقل یه سال نامزد بمونین و عقد نکنین و حتما مشاوره برید

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌