2777
2789
عنوان

مامان دوس پسرم میگه تموم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا😂

نی نی سایته دیگه     یکم دیگه هم الان میان میگن سنت کمه و الان مناسب نیست و پسره ازت سو استفاده میکنه     

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
الان موج عظیمی از پیام های اینکه تموم کنید و بدردت نمیخوره و اگه دوستت داشت میومد خواستگاریت برات نو ...

خب حالا ازنظر یک ادم عاقل همینم درسته بره صیغه پسره بشه که چی 😐اصلااین دختربخوادبشه بدون اجازه پدرهمچین کاری ممکن نیست😕

مگ غیر اینه  ب عنوان ی پسر بدت اومد 😏

بله غیر از اینه...ولی حوصله توضیح ندارم هرچی شما میگین     این بحث شدیدا برام یکنواخت شده و جواباتونو میدونم     

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
خب حالا ازنظر یک ادم عاقل همینم درسته بره صیغه پسره بشه که چی 😐اصلااین دختربخوادبشه بدون اجازه پدره ...

میدونید من نمیگم کار کی درسته کار کی غلطه....

ولی چرا این حرف برام خنده داره؟؟ چون این خانم کسیو دوست داره دلش گیر کرده هرچقدرم سنش باشه انسانه و احساس داره و تقریبا بالغه از لحاظ عاطفی...

کسی که دلش گیر کنه اینکه یک شبه بهش بگی عوضش کن و جدا شو وااقعا خنده داره برای همین اونو میگم

بله غیر از اینه...ولی حوصله توضیح ندارم هرچی شما میگین     این بحث شدیدا برام یکنواخت ...

خب اگر خواهرشما جای این خانم باشه بازم باهاش موافقی اقای محترم؟راحت مبگی ماهااشتباه میکنیموبایدبره اینکاروبکنه؟یجورنظربده که اگگارداری برای خواهرخودت نظرمیدی دلسوزباش