2777
2789
عنوان

مامان دوس پسرم میگه تموم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونید من نمیگم کار کی درسته کار کی غلطه.... ولی چرا این حرف برام خنده داره؟؟ چون این خانم کسیو دو ...

خب الا مادر اون اقاگفته یاجدشویابیاصیغه کن درست نهوندی متن رو فکرکنم دلش گیره ولی وقتی عشق واقعی نیست ومسره قرارنیست تلاشسوبکنه  و امکان سواستفاده هست چیکاربایدبکنه جدابشه به نفع خودشم هست 

خب اگر خواهرشما جای این خانم باشه بازم باهاش موافقی اقای محترم؟راحت مبگی ماهااشتباه میکنیموبایدبره ا ...

من خواهرم یک بار دوست بوده و جدا شده     من هیچ وقت مطابق اعتقادات شما جلو نرفتم...من مالک خواهرم نیستم براش تصمیم بگیرم...

اگه زمانی کمک منو خواست من وظیفم هست راهنماییش کنم ولی نه اون حق دخالت توی روابط منو داره و نه من...ما اینجوری بودیم همیشه برای هم و این تفکراتو حذف کردیم....

بعد هم چه خواهر من چه خواهر مردم چه هرکسی انسان هستن و انسان عاشق میشه ارتباط برقرار میکنه خوشش اومد و... به نتیجه میرسونه...

گناه که نکردن...الان دیگه همه دارن از این راه ازدواج میکنن اینجا فقط توی این سایت خیلی بزرگش کردن

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
خب الا مادر اون اقاگفته یاجدشویابیاصیغه کن درست نهوندی متن رو فکرکنم دلش گیره ولی وقتی عشق واقعی نیس ...

شما چجوری با یه متن تشخیص دادین عشقش واقعی نیست؟؟؟     

چه خانم چه آقا وظیفش هست توی روابط خط قرمز داشته باشه و طرفش با رعایت خط قرمز دوستیو ادامه بده اگه اون اقا زمانی این خط قرمزو بشکونه و بخواد سو استفاده کنه اون موقع باید جدا شد...

الان که چیزی مشخص نیست این خانم هم مشخصه طرف رو دوست داره باید ببینه چی میشه....ما پسرا توی خیلی شرایط ممکنه نتونیم ازدواج کنیم...

شماها جوری میگید ازدواج انگار خیلی سادست...ما مجبوریم ریسک کنیم و طرف رو همه جوره به خودمون اثبات کنیم تا بعدش سر اینکه شرایط جور شد ازش خواستگاری کنیم....و توی این دوره زمونه اصلا 6 ماه مناسب نیست بنظرم...

بازم این خانم باید خودش متوجه بشه اون آقا در چه حدی هست و اصلا منطقی نیست بخاطر عوامل دیگه چه خانواده چه چیزای دیگه آدم جدا بشه...

اون آقا اگه ایشونو دوست داره باید مادرشو متقاعد بکنه....

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2CvoHqkpuERwf6k5AEoJ_hviFD18uz1uUU2RLuTc7SYI-hA/viewform?usp=sf_link

با سلام، پرسشنامه حاضر مربوط به پایان‌نامه کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی خانواده و با هدف شناسایی عوامل تاثیرگذار در زندگی زوجین است.

زمان تقریبی پرکردن این پرسشنامه ۱۵ دقیقه است؛ اگر متاهل هستید و با همسر خود زندگی می‌کنید می‌توانید با پاسخ به سوالات این پرسشنامه، مارا در این پژوهش یاری فرمایید.

کلیه اطلاعات و پاسخ‌های شما نزد محقق،محرمانه باقی خواهد ماند و شما به صورت کاملا ناشناس در این پژوهش شرکت خواهید کرد.

با سپاس و احترام