2777
2789
عنوان

مارمولک

117 بازدید | 16 پست

سلام تو سرویسمون مارمولک بزرگ هست نمیتونه دربیاد بیرون اب میگیریم میره تو چاه چی بزنیم بمیره؟؟

شدیدا میترسم هی میاد بیرون🥲

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خوشبحالت که تو سرویستونه. من دیشب اومدم خونه یدونه از حموم از جلوم پرید بیرون و رفت تو اتاق غیب شد لعنتی. چقدر جیغ زدم و گریه کردم. الانم پیداش نیست دارم دیوونه میشم

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
وای من یکبار بچگی  مارمولک  از توی چاه  دسشویی پرید روی پام🥺

منم تو لباسم😭😭مینرسم شدیدا الان 

خوشبحالت که تو سرویستونه. من دیشب اومدم خونه یدونه از حموم از جلوم پرید بیرون و رفت تو اتاق غیب شد ل ...

من تو لباسم بود بزرگش الانم یدونه تو سرویس هی میخایم بکشیم سریع میپره تو چاه واقعا میترسم برم سرویس

🤣🤣چی بود

4 5 ساله بودم خونه خالم بودم اونروز 

با دختر خالم که 3 4 سالش بود اونموقع بازی میکردیم خواست بره سرویس تو دسشویشون مارمولک بود😐😂

بعدا این میترسید بره هیچی دیگهههه

مام بچه بودیمو نمیفهمیدم گفتم بیا باهم براش یه سم درست کنیم

با خاک و کاغذو برگو ابو اینا تو این جاهای تخم مرغ یه چی درست کردیم ریختیم روش مارمولکه تکونم نخورد از جاش😂😐

بعد میخواست بیاد بیرون جیغ زدیم خالم اومد اب گرفت رف تو چاه😐😂

انشاالله همه به خواسته هاشون برسن منم به خواسته ی قشنگم و هدف هام...دعا کنین برام..:)

4 5 ساله بودم خونه خالم بودم اونروز  با دختر خالم که 3 4 سالش بود اونموقع بازی میکردیم خواست ب ...

🤣🤣🤣🤣😂خسته نباشی 

برماهم میره تو چاه نمیدونم چی بزنم بمیره

🤣🤣🤣🤣😂خسته نباشی  برماهم میره تو چاه نمیدونم چی بزنم بمیره

ولی هیچوقت یادم نمیره که وقتی اونو ریختیم روش اون با ما نگا میکرد ما ب اون😂😐

سم از عطاری نمیتونین بگیرین؟ 

یا چمیدونم یه سطلی رو پر اب کنین بریزین تو چاه 

انشاالله همه به خواسته هاشون برسن منم به خواسته ی قشنگم و هدف هام...دعا کنین برام..:)