2777
2789
عنوان

تراکنش شوهرم ازکارتش بیایید

238 بازدید | 27 پست

شوهرم پریشب رفته بود پیش دوستش یعنی عصری رفتیم بازار برا بچه لباس خریدیم وبعد بچم هی اسرار میکرد بریم خونه پدربزرگ وشوهرم مارو رسوند اونجا وگفت میرم یه قهوه میخورم ومیام بعد چند دقیقه زنگ زد ک من نشستم پیش علی(دوستش مغازه خواربار فروشیه)که تقریبا نزدیک خونه پدرشوهرمه

گفت ی ۴۰ دقیقه دیگه میام منم گفتم باش مابینش هی بهش زنگ میزدم ک کی میای گفت الان میام خلاصه وقتی اومد دیدم اون ساعتی ک پیش دوستش بود ۲ تا برداشت داشته یکی ساعت ۱۰ فیکس یکی ساعت ۱۰ ونیم

یه ۱۰۰ تومنی کشیده و یبار ۱۸۰ تومنی کشیده

و وقتی اومد شبش ک چک کردم دیدم پاک کرده

حالا روز بعدش ازش پرسیدم ک چیزی نخریده بودی وقتی اومدی پس اینا چیه کشیدی گفت بخدا یادم نیست من چیزی نخریدم شاید برا قبل باشه پیام برداشتی تازه اومده

و کلی توضیح میداد ک فکرتو مشغول نکن اصلا یادم نیست بخدا چیه و براچه زمانی بوده چون من اون زمان ک پیش علی بودم فقط ی قهوه ۱۵ تومنی گرفتم چیزی نخریدم

امامن بازم ته دلم آشوبه وشک دارم نمیدونم چکارکنم

البته شوهرم قبلا یکی دوباری خطا کرد وتامرز طلاق رسیدیم وبخاطر بچم فرصت اخرو دادم وبخشیدم واز اونموقه چیزی ندیدم و۱۸۰ درجه اخلاقش تغییر کرده وانگار عاقل شده و چیزی برامون کم نذاشته از محبت وهرچی اما من با کوچیکترین چیزی مثل این نمونه شک میکنم و تا چند روز حالم داغونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ده گردش اخر حسابش رو بگیر هم خودتو راحت کن هم ما رو هی تاپیک نزنی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

منم دقیقا سر همچین موضوعی کلی بحث کرردم اونم همین دلیلا میاورد۲۰۰کم شذه بود معلوم نشد چیکارش کرده اخرم نفهمیددم هنوزم تو‌فکرشم با اینکه یکماهی میشه که گذشته. ...اخا ساعت ۱۱ونیم شب ۲۰۰تومن هیچی هم خونه نیاورده مشکوکه

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

ده گردش اخر حسابش رو بگیر هم خودتو راحت کن هم ما رو هی تاپیک نزنی

گرفتم فایده ای نداشت

چون شوهرم توبازاره گردش حساباش زیاده این گردش حسابه رفته

و اینکه فقط برداشت و اینا درمیاد 

درنمیاد ک مثلا اسم کارتخوان بنام چیه واینا ک بفهمم برا چی کارت کشیده

گرفتم فایده ای نداشت چون شوهرم توبازاره گردش حساباش زیاده این گردش حسابه رفته و اینکه فقط برداشت و ...

باید بری بانک صورت حساب بگیری که اونم فقط به خود صاحب حساب میدن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

باید بری بانک صورت حساب بگیری که اونم فقط به خود صاحب حساب میدن

بانک مینویسه که برداشتی برا کدوم کارتخوان وایناس؟یابازم فقط برداشتی و اینارو نشون میده؟