2777
2789
عنوان

خیلی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 74 پست
چقدر خوووب ... خدا خیرتون بده  فامیلای اطرافمونم ..والا سو استفاده هم میکنن بدتر  آدم رو ...

عزیز دلی 

الان اگه با خواهرت دوستی ومچ 

باهاش برو بیرون گردش 

پیکنیک.اصن مثل بچها دلتو بزن به دریا بازی کن 

بابا بیخیال حرف بقیه 

خودت شاد باش اصلا بچگی کن تو هرسنی باشی 

گذشتو و فک و فامیل و بنداز دور 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

وااای نگوووووو دقیقااااا  خونه انگار ادمو میخورهههههه انفرادی نرو اصلا  منم تنها برم دل ...

حالا من بیشتر اعصاب خوردیام  از فامیلای همسره

چون تیکه میندازن 

آدم رو حورد میکنن  ضایع میکنن 

من آدم بی زبونیم 

خدا  رو دارم سپردم ب بالاسری...

اما اونا ک اذیتم میکنن  با حرفای خودشون 

تا چندین ماه نشخوار ذهنی و سرزنش خودم

ک چرا ج ندادی

چقد  بی جنم هستم چقد بی فکرم ک نمیتونم ج اونارو بدم...

چون از اون دست آدم هایی هستم ک بغض میکنم و گریه ام میاد   از بچگیم  همین بودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم همیشه از سن پایین درگیر بودی؟؟ خدا نکنه اصلا بهش فکرم نکن.از الان فضای مناسبی براش محیا کن . ...

اینا روانشناسی زرده و اصلا مخصوصا برا ژنتیکیا ک از موقعی ک تو رحم مادر شکل میگیری همراهته  و دارو و درمان نداره تا ابد تا آخرین لحظه زندگیت همراهته بکار نمیره و اثر نداره اینا فقط شاید برا کسی ک مثلا از فوت شوهر یا هرناراحتی ای ک یکهو ناراحتی اعصاب گرفته و ژنتیکی نیس شاید کاربرد داشته باشه  من از ۱۲ سالگی قرص میخورم تا الان ک ۳۲ سالمه ولی ذره ای فایده نداره بیماری دوقطبی دارم هعی 😔

حالا من بیشتر اعصاب خوردیام  از فامیلای همسره چون تیکه میندازن  آدم رو حورد میکنن   ...

رو خودت کار کن 

منم قبلنا تا میخواستم چیزی بگم گریه میکردم 

نمیتونستم حقموبگیرم.الان نه در برابر ظلم و حرف نادرست وا میستم جواب میدم 

دیگه خیالم راحت میشه 

یا واقعا کسایی که باهاش فازم یکی نیست کات میکنم رفت وآمدو محدود 

توام همینکارو کن 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

اینا روانشناسی زرده و اصلا مخصوصا برا ژنتیکیا ک از موقعی ک تو رحم مادر شکل میگیری همراهته  و دا ...

میگم شده با نماز و قرآن   یا ماه رمضون ها  آرومتر باشین؟

من   نماز خوندنی یا   ماه رمضون 

حالم بهتره آرامش دارم 

اینا روانشناسی زرده و اصلا مخصوصا برا ژنتیکیا ک از موقعی ک تو رحم مادر شکل میگیری همراهته  و دا ...

خب عزیزم گفتم وپرسیدم از بچگی داری یا نه! .شرایط تو با ما فرق میکنه 

واسه ما محیطی هست نه ارثی 

یعنی از روزمرگی به افسردگی رسیدیم .

درسته افسردگی ارثی شرایطش جداست 

متاسفانه درمانش با توصیه های ما درمان نداره🥲

فقط روانشناس و روانپزشک میتونن با دارو صحبت تا حدی کاهش بدن .ولی بازم میگم خودتو ناتوان نکن قشنگم .با بچه ات بچگی کن 

از خدا بالاتر که نداریم داریم؟!

ان شالله خودش کامل شفات میده و بهت انگیزه مبارزه 

چون حتما برا تو ژنتیکی نیس بر اساس ی سری مشکلات افسردگیه خفیقه

اره قشنگم 

افسردگی خفیف 

مثل همین کاربر برفی 

تو شرایط زندگی بوجود اومده

دقیقا مث من

آره یکسالی میشه اینجوری شدم...

میرم توی بالکن میشینم گریه میکنم

ب شوهرمم میگم با بچه تی وی ببینید...

فقط کاری ب کارم نداشته باشید...

بنده خدا خیلی تلاششون میکنه تعطیلات بیرونیم...

فیلمای خنده دار میریزه فلش ببینیم....

تلاششو   زیاد کرد 

میگه خرج کن  ب خودت برس لباس بخر  ببین چ حالتو بهتر میکنه 

دنبال  چ تخصصی   دوست داری برو کلاس... زندگی یکنواخت شده برات!

اما من   فقط گریه میکنم 

چون  من   آدم رو داری نیستم اصلا از جمع هم فراریم 

استرسی شدم شدید 

یه مهمونیه ساده    ب من اضطراب میده و تپش قلب ...

اوضاع خرابه

میگم شده با نماز و قرآن   یا ماه رمضون ها  آرومتر باشین؟ من   نماز خوندنی یا &nbs ...

بیشتر نذر خیلی حالمو خوب میکنه صلوات مخصوصا 

اصلا راسشو بخوای گفتم خدا حالمو به حالت گره بزن 

اینقد باهاش حرف میزنم خودمو میسپارم بهش حالم خوب میشه 

خیلیم عالیه اتفاقا افرین

مرسی قشنگم