2777
2789
عنوان

خیلی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 74 پست
رو خودت کار کن  منم قبلنا تا میخواستم چیزی بگم گریه میکردم  نمیتونستم حقموبگیرم.الان نه ...

اخه میدونی چون این مشکل و دارم اگ بخوام حقمم بگیرم سریع خانوادم ها از صدتا دشمن بدترن میگن این قاطی کرده میندازنم دیوونه خونه برا همین هیچوقت نمیتونم ج بدیهای کسی و بدم حتی ب نرمی.    و میگن ک تو مریضی تو حتما یک چیزی گفتی ک بحث شده یا مثلا میگن ن اینجوری نیس فلانی ازین اخلاقا نداره تو متوهم شدی حتما 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منی واقعا

باز شما پیگیر شدی دارو میخوری...

من فعلا هیچی ...

شوهرم دید فایده نداره   یا اینکه صددرصد  اعتماد داره مثل چشماش ب من 

ولی گفت بخدا  کارات  شبیه عاشقاس؟

نکنه  عاشق شدی ؟

هنگ مونده بودم گفتم یعنی چی

گفت والا ب تو بیشتر اعتماد دارم تا خودم  اما تو انگاری عاشق شدی  یه جوریه رفتارات  این همه   راه حل میدم تو  هیچی نمیخوای....

یه نمونه گفتم بهش   اونم بنده خدا  سکوت کرد...

گفتم یه دلیل گریه هام 

اینکه  اگر دور از جون بعد ۱۲۰سال پدر مادرم  فوت کنن  

من  خیلی تنها میشم   می دونه  وابسته شون هستم 

گفتم یه دلیل گریه هام برای روزیه ک دیگه نیستن  ....

بیچاره فقط دلداری داد ...

یکیشم گفتم مثلا  خانوادت   فلان چیز رو گفتن من  بی ارزه    نگاه کردم    باید ب حال  خودم گریه کنم

خب عزیزم گفتم وپرسیدم از بچگی داری یا نه! .شرایط تو با ما فرق میکنه  واسه ما محیطی هست نه ارثی ...

بخاطر بیماریم خانواده شوهر سابقم ازم گرفتن و از این شوهر دومم برا همین بچه نیاوردم ۱۰ بار حامله شدم و عمدا سقط کردم

خدا خودش به هممون رحم کنه 

من واقعا  ناامیدم 

فقط از صبح ک بیدار میشم

هی آیت الکرسی و صلوات و فاتحه و ۴قل   میخونم تا ذهنم مشغول بشه  نشخوار ذهنی ولم کنه 

چون بدجوری اذیتم میکنه

از کجا درآوردی اینو با اینک روانشناسی خوندم هیچ جا ننوشته و ندیدم برعکس گفتی

تا وقتی تو یه موضوعی غرق باشی

بدی اش رو نمیفهمی

منی که اوایل خیلی گوش میدادم و الان ۲ ساله ترک کردم میفهمم چه اثرررررر وحشتناکی رومون میزاره

موسیقی های دلخواهم،بعد ۴۰ روز ترک...شده بود مثل ناخن روی آهن یا دیوار کشیدن😵‍💫

یه مدت ترک کنی و ازش فاصله بگیری میفهمی 

من الان آهنگ تیتراژ تلوزیون میخونه یه حال خیلییییی بد و غمگین وحشتناکی بهم دست میده...حتی اگه شاد باشه...

چون ۲ ، ۳ ساله ترکم...میفهمم اثرش رو

کسی که معتاده فک میکنه مواد عالیه

۲،۳ سال که ترک کنه میفهمه چه لجنی بوده

و بد بوده که خوب نبوده...

اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
باز شما پیگیر شدی دارو میخوری... من فعلا هیچی ... شوهرم دید فایده نداره   یا اینکه صددرصد ...

ب نظرم برو مشاور روانشناس ببینمت اگ ببینه با چند جلسه تراپی بدون خوردن دارو حل میشه میگ اگ نیاز ب دارو بودیم ک بهت متخصص اعصاب و روان معرفیت میکنه

جالب اینجاست ک خودم کارشناسی روانشناسی بالینی دارم دکترمم ک دکتر مشهوریم هست  اونم دوقطبی و دار ...

یبار شبکه ۳  یه آقایی  رو آورده بودن 

این آقا توی سانحه  پاهاشو از  دست داده بود 

چققققدر  با روحیه بود 

چققققدر  پرانرژی صحبت می‌کرد

نمیدونم کدوم قله رو فتح کرده بود ...

من ک نگاه کردم انقدر حال خودم زار زدم ک ببین تو  بدنت  سالمه  اما روحت داغون شده  از صبح تا شب کاری نمیکنی 

اون بدون پا    چقدر  هدف ها داشت برای آینده..

البته بگم از این پا مصنوعی ها داشت  ک خیلیمهزینه ی همون پا   کرده بود

باز شما پیگیر شدی دارو میخوری... من فعلا هیچی ... شوهرم دید فایده نداره   یا اینکه صددرصد ...

شوهر منم اولا ک نمیدونس مثلا مثلا من یکهو وسط برنامه س...ک...س یکهو گریه میکردم و اشکی بود ک می‌ریختم اوایل فکر می‌کرد ک دوسش ندارم و اینک ازش چندشم میشه و نمیخام حتی باهاش برنامه اجرا کنم با اینک میدونس بیمارم ولی خب درک بیماری رو نداشت ک چ حالتایی ممکنه داشته باشه ک حتی تو برناممون هم ممکنه چ اتفاقاتی بیفته اونم فکر می‌کرد ببین معشوقه ی پنهانی دارم یاد اون افتادم دوس دارم ..... خلاصه پیش میاد ک شوهرا مشکوک شن اولش چون حین رابطه نمیدونم چرا غمای دنیا میریزن تو سرم و یکهو گریم میگیره اونم تو اون موقعیت و مثل ابر بهار گریه میکنم هرکاری میکنم واینمیسته ک هیچ بلند بلند گریه هم میکنم شوهرمم بیخیال میشه و هی سعی میکنه آرومم کنه و بوسم میکنه کلا اصلا فک کنم یادش میره ک اصلا داشته چیکار میکرده هعی دلم واقعا اول ب خودم بعد ب اون میسوزه انقدرم میگم جدا شیم یا برو زن بگیر ولی نمیخواد ناراحتم میشه تا حرف میزنم میگ مگ خودت دوس داشتی اینجوری باشی دگ تکرار نشه ک خیلی ناراحت میشم ازت