2777
2789

همکارمن با شوهرش ۳سانتیمتر تفاوت قد دارند ۱۷۰ و ۱۷۳

۱۸سال زندگی مسترک دارن و میگه اول برام مهم بود بعد که وارد رابطه حدی و ازدواج شدیم انقدر نکات و اخلاقیات مثبت داشت که کلا قضیه قد فراموش شد

معجزهءعشق اتفاق افتاد 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من قدم ۱۷۰ عه . قصد ازدواجم ندارم که بخوام نگران چیزی باشم . دیگه اینکه قد و بر شغل ارجح بدونید این ...

قد من ۱۷۵ ✌🏻تو چیکار قد داری با سواد اجتماعی شغل رو هی میزنی تو سر ما 😂ببین تو شغلت اونا که دورتن مجبورن برا منفعتشون و اینکه دستشون زیر سنگته باهات خوب باشن و چاپلوسی کنن و اغراق الکی کنن والا

قد من ۱۷۵ ✌🏻تو چیکار قد داری با سواد اجتماعی شغل رو هی میزنی تو سر ما 😂ببین تو شغلت اونا که دورتن ...

کلا خب برای شما مهم نیست آدمای اطرافتون و کسایی که باهاشون رفت و آمد میکنید تو چه لولی باشن به لحاظ تحصیلی و جایگاهی . کاری نمیشه کرد به هر حال هرکسی ظرفیت هر موقعیتی رو نداره

ببین من خودم ۱۶۰ همسرم ۱۷۰ دوست داشتم بلند تر باشه ولی خب نیس

اما به جاش خوش چهرس ، مهربونه ، اهل زن و زندگیه ، تحصیل کردس ، چشم پاکه ، اهل کار و تلاشه و همه جوره در خدمته خب من دیگه چی می خام همه چی تمومه فقط معیار قد رو نداره

حالا انتخابم دریت بوده یا نه ؟؟؟