2777
2789
عنوان

خیلی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 74 پست
بله عزیزم  سیتالوپرام و دلوکسین  حتی خوابمم داغون بود از شدت افسردگی دیسک خفیف گرفتم&nbs ...

سعیمو میکنم ❤️ منم سیتالوپرام میخورم 

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 
منم عین خودت بودم  از یجایی گفتم بسه دیگه  بزن بیرون حتی به قصد پیاده روی  هر روز ...

آخ ک  هیچچچچی ب اندازه افسردگی بد نیست...

من جسمی هم قبا مریض شدم 

اما روح ک مریض میشه  آدم رو فلج میکنه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخ ک  هیچچچچی ب اندازه افسردگی بد نیست... من جسمی هم قبا مریض شدم  اما روح ک مریض میشه&n ...

دقیقا ااااا موافقم 

جسمو میشه تا حدودی درمان کرد 

روح درمان قطحی نداره 

ولی باید باهاش مبارزه کرد 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

دقیقا ااااا موافقم  جسمو میشه تا حدودی درمان کرد  روح درمان قطحی نداره  ولی باید ب ...

من نشخوار ذهنی شدید  هر از گاهی میاد سراغم...

افسردگی هم میگیرم 

فکر بیش از حد ب گذشته ها و آینده ....

انقدر خودب خود گریه میکردم...

هر از گاهی میاد و زمین گیر میشم!

اصلا آدم های اطراف ک تجربه ندارن نمیتونن درک کنن..

شوهرم میگفت آخه چی  خوشحالت میکنه؟

بگو بریم کجا؟

چیکار کنم....

برو باشگاه برو شنا....

میگه دلیلش چیه ب چیا فکر میکنی 

اصلا جوابی ندارم 

چون  افسردگی عجیبه  درک نمیشه آدم

دقیقا ااااا موافقم  جسمو میشه تا حدودی درمان کرد  روح درمان قطحی نداره  ولی باید ب ...

مریمیکس روحی روانی قبل مبارزه کردن باهاش رو نداره فقط سوختن و ساختن است و کنار اومدن باهاش و پذیرفتنش همین ب عنوان کسی ک ۲۰ ساله دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم دارم میگم با اینک بهترین شوهر دنیا و زندگی رو دارم و خوشبختترینم ولی از درون حالم بده چ فایده دارو هم میخورم هرچقدرم تلاش کنی با پیاده روی و ورزش و تفریح و خرید و محبت شوهر ولی روحت ک مریضه هیچوقت از ته دل خوشحال نیستی بی فایدس فقط خداکنه دخترمم نگرفته باشه 

من نشخوار ذهنی شدید  هر از گاهی میاد سراغم... افسردگی هم میگیرم  فکر بیش از حد ب گذشته ه ...

کاملا درکت میکنم 

منم چندسال پیش همش گذشتهام مشکلاتم 

(بیشتر مشکلات جسمی و درگیرهایی که باهاش داشتم )هعی جلو چشم میومد هیچ شبی نبود که گریه نکنم.اینقد خودمو درگیر گذشته کرده بودم .که از یجاش زد بیرون .با اینکه میرفتم گردش تا میومدم خونه نمیگم دل گرفته.اینقد تلقین تلقین که بالاخره دیسک خفیف گرفتم .میگن خفیف ولی نابودم کرد زد بپام .دیگه قرصایافسردگی و اضطراب شروع شد 

الان یساله همش دارم مبارزه میکنم خونه بند نمیشم بیرون گردش مسافرت و مهمونی نمیزارم مغزم درگیر ناخوشی شه 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

کاملا درکت میکنم  منم چندسال پیش همش گذشتهام مشکلاتم  (بیشتر مشکلات جسمی و درگیرهایی که ...

منم زده ب قلبم تیر میکشه  ...

خداروشکر خونه ماشین بچه  دارم  اما اصلا معلوم نیست چه مرگمه؟ چی میخوام از زندگی؟

چ هدفی دارم؟....

خواهرم ک میگه چشم خوردین 

خودتم نمیدونی  چته  و  چرا ناراحتی

مریمیکس روحی روانی قبل مبارزه کردن باهاش رو نداره فقط سوختن و ساختن است و کنار اومدن باهاش و پذیرفتن ...

عزیزم همیشه از سن پایین درگیر بودی؟؟

خدا نکنه اصلا بهش فکرم نکن.از الان فضای مناسبی براش محیا کن .

من الان یساله حالم خوبه خداروشکر 

دیگه خودم و مشعول میکنم میام خونه نمیگم حالم بده 

حس مبارزه رو از خودت نگیر همینکه میگی نمیشه 

همین باعث پسرفتت میشه 

بگو میشه 

بگو میتونم 

بگو شکستش میدم 

باورت میشه همین انرژی مثبت چقد بهت کمک میکنه 

کاملا درکت میکنم  منم چندسال پیش همش گذشتهام مشکلاتم  (بیشتر مشکلات جسمی و درگیرهایی که ...

منم  تو خونه انگار دارم خفه میشم واییییییییییی مخصوصاً بعد از ساعتای ۵ عصر ب بعد...

ولی وقتی ک میریم گردش هم   شاد نیستم 

راضی نیستم انگار .... 

شادم نمیکنه چیزی 

حاضر بودم زشت ترین دختر دنیا بودم بد هیکلترین بودم شوهرم فقیرترین بود و ماشین و خونه زندگی و اینا نداشت اصلا پایین شهر زندگی می‌کردیم اصلا تو یک خونه خرابه زندگی می‌کردیم پول نون شب و هم نداشتیم ولی این بیماری رو نمیذاشتم و روح و روانم سالم و شاد میبودم همین بزرگترین ثروت سلامتی و تندرستی بزرگترین ثروت خوشحالی و شادی از ته دله بخدا جدی میگم اینو گفتم ک تو دنیا غصه هیچی حتی شوهر و پول و بچه و نخورید چون همه اینا روزی بدست میاد ولی سلامتی روح و روان یا حتی جسمی بدست نمیاد اگ خدایی نکرده روحتون آسیب ببینه هرچیزیم داشته باشین بهتون حال نمیده حتی خوشبختریتم باشی نمیتونی درک کنی همش دلگیر و دل گرفته جوش هیچیو نزنید بخدا بهترین و مهمترین بالاترین چیز در دنیا سلامتیه جسم و سلامتی روح و روانه همین چون غیر اینا باشه بهترین شوهر دنیا و خونه و زندگی و ماشینم داشته باشی خوشحال نیستی و این بزرگترین ازاره و دردناک‌ترین حقیقتی ک تلخه و باید تا آخر عمرت ب دوش بکشی

منم زده ب قلبم تیر میکشه  ... خداروشکر خونه ماشین بچه  دارم  اما اصلا معلوم نیست چه ...

منم همین بودم.

ولی سعی-کن تو جمع باشی.

من همیشه انفرادی بودم.حوصله جمع و مهمونی نداشتم منزوی بودم .نگو همین داره منو تشدید میکنه 

دارم به افسردگی کمک میکنم کارشو پیش ببره 

اوایل رفتم جمع بازم حوصله نداشتم 

الان خودم همه رو جمع میکنم 

یروز در میون میگیم میخندیدم.باورت میشه منو خواهرم و زنداداشم تو خونش بادکنک بازی میکنیم 

عروسک سمت هم پرت میکنیم 

زنداداشمم افسردگی گرفته بود 

الان اونم حالش خیلی بهتر شده 

عزیزم همیشه از سن پایین درگیر بودی؟؟ خدا نکنه اصلا بهش فکرم نکن.از الان فضای مناسبی براش محیا کن . ...

عزیزم 

میشه بگی چیکار میکنی در طول روز؟

از ساعت چند   بیدار میشی؟ چند میخوابی؟

من  منزوی هستم متاسفانه با هیچ کسی  رفاقتی رفت و آمد ندارم ...

هیچ ورزشی هم نمیرم

دخترمم خیلی دوست داره اجتماع باشه ...

منم  تو خونه انگار دارم خفه میشم واییییییییییی مخصوصاً بعد از ساعتای ۵ عصر ب بعد... ولی وقتی ک ...

وااای نگوووووو دقیقااااا 

خونه انگار ادمو میخورهههههه

انفرادی نرو اصلا 

منم تنها برم دلگیرم 

حالا فک کن من ۲۸ خواهرم ۳۹ زنداداشم ۴۰ 

بادکنک بازی 🤭

منم همین بودم. ولی سعی-کن تو جمع باشی. من همیشه انفرادی بودم.حوصله جمع و مهمونی نداشتم منزوی بودم ...

چقدر خوووب ...

خدا خیرتون بده 

فامیلای اطرافمونم ..والا سو استفاده هم میکنن بدتر  آدم رو توی جمع  ضایع کنن و دست بندازن و تیکه بندازن...

خدا خیرتون بده ک درکش کردین عروستون رو