2777
2789
عنوان

نمیدونم میخواد چی‌بگه :)منظورش چیه

141 بازدید | 15 پست

بهم گفت تو دیگ شورشو در اوردی همش درس درس منم بازیچه خودت کردی

منم از این به بعد هروقت دلم خواست میام بهت پیام میدم هروقت دلم خواست انلاین میشم و...

این درک ندارهههه اصن :)

بهش گفتم هر جور راحتی

گفت تو از اول همینطوری بودی تازگیا اینطوری نشدی که 

بهش گفتم میخوای چی بگی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورش اینه واسش کم وقت میذاری ولی خب درست هم خیلی مهمه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
منظورش اینه واسش کم وقت میذاری ولی خب درست هم خیلی مهمه

این نمیفهمه موقع امتحاناس درسام سنگینه :)

روزی هم چن تا پیام میدم بنظر خودم زیادیه

انتظار داشتم بگه درستو بخون بعد امتحانا حرف میزنم :)

جان 

یک پسری هست که دانشجو هست و رتبه اول دانشگاهشون هست خیلی درس خونه خیلی از نظر کار کردن اینا زرنگ هست 

منم قبلا خیلی درس خون بودم ولی الان زیاد نمی خونم اون هنوز منو به عنوان یک نخبه یک آدم درس خون میبینه همه جا ازم تعریف می‌کنه  احترام می‌زاره  شوخی می‌کنه  کلا یه حسی روم داره حالا بنظرت بخونم مثل قبل یا ولش کنم بزار بفهمه نمی خونم 

دوستش دارم

دانشجو❤️👩‍⚕️
یک پسری هست که دانشجو هست و رتبه اول دانشگاهشون هست خیلی درس خونه خیلی از نظر کار کردن اینا زرنگ هست ...

از من به تو نصیحت درستو هیچ جوره ول نکن چه بخاطر کسه دیگه چه بخاطر خودت 

اونم معلومه پسر خوبیه تورو تشویق به درس خوندن میکنه :)

از من به تو نصیحت درستو هیچ جوره ول نکن چه بخاطر کسه دیگه چه بخاطر خودت  اونم معلومه پسر خوبیه ...

چکار کنم بخونم بخاطرش ؟ 

دوسش دارم تو دانشگاه خیلی دخترا دنبالشن ولی این فقط با من اینجوری بر خورد می‌کنه 

دانشجو❤️👩‍⚕️