2777
2789

خلاصه شده 

خیلی ها میگن دلیل بچه دار شدن این هستش که از یکی مراقبت کنی و تنهایی نباشی بهت حس مادری بده خانواده سرگرم (عشق مادری و پدری روانشناسی )

خیلی دیگه از مردم بچه دار میشن 

که سرپیری عصای دست اشون باشه (به عنوان نیروکار ) 

چون بچه سرپیری ازت نگه داری میکنه 

خیلی های دیگه میگن بچه واسه این هستش نسل امون حفظ بشه 

خیلی های دیگه هم میگن بچه برای جانشین  میراثم هستش (که طرف اصلا پولی نداره ) 

یعنی فقط بخاطر لذت حس مادری و پدری آدم ها بچه دار میشن؟ 

البته الان بچه دار شدن بخاطر نیروکار خیلی زیادشده مثل زمان قدیم 

بچه دارشدن برای عشق مادری هستش ؟یا نیروکار؟ یا جانشین ارث ؟

تنازع بقا با چاشنی هورمون

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه موارد بستگی  به  خانواده داره پول دار باشن یا بی پول

ولی اینو باید بگم   وقتی بی پولین  ۸ گرو ۹ تونه   و هنوز مستاجرین  یا پدر یا مادر خونواده ادم مشکل داری لطفا بچه پس نندازین با تشکر

تنارزع یعنی چه

ادامه حیات

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

من خودم برای عشق مادری دوس دارم بچه دار بشم و خیلی لذت میبرم بخوام بهش محبت کنم وقت بذارم پرورشش بدم، هر چیز خوبی که خودم تجربه نکردم رو براش فراهم کنم، وقتی شرایطم خوبه بنظرم حقمه که بچه دار بشم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

برای حفظ زندگیم.

بچه هنوز نیومده منتظرشم، نیاد نمیدونم چی به سر زندگیم میاد.

شاید مادرشوهرم بره هوو برام جور کنه. میدونی اگه مردم و اطرافیا حرف نمیزدن و قضاوت نمیشدم بابت نداشتن بچه ، به اینکه چرا بچه میارم فک میکردم.

بنظرم بین اینا که گفتی بیشترش بخاطر حس پدری و مادریه. واقعا یه نیازه.

خدایا شکرت ...

میل انسان به جاودانگی از طریق فرزندآوری. به این صورت که فرد حیات و بقای خودش رو با انتقال ژن هاش به یه موجود دیگه تضمین میکنه. البته این امر آگاهانه نیست و ناخودآگاه ما به این کار وادارمون میکنه. خودآگاه هم براش توجیهاتی میاره مثل همین مواردی که شما اشاره کردین یعنی: عصای دست و همدم و میراث دار و...

اون بخاطر  اطلاع  نداشتن از بودن کاندومه🤣

من شنیدم زن ها وقتی فقیر بی سواد هستن چون چاره ای ندارن برای ادامه حیات خودشون از بچه دارشدن زیاد استفاده میکنن