2777
2789
عنوان

میشه شما بگید دلیل اصلی بچه دار شدن چیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 27 پست
من شنیدم زن ها وقتی فقیر بی سواد هستن چون چاره ای ندارن برای ادامه حیات خودشون از بچه دارشدن زیاد اس ...

ربطی نداره  علت اینی ک گفیتو درباره اینا اینجا نمیتونم بگم بن میشم ولی این نیست خیال باطل تو سرشون دارن

تو واقعیت برعکسه فقیرها افغانی ها ۸تا بچه دارن

دقیقا این هم به همون علتیه که گفتم. همه موجودات تو شرایط سخت تلاش بیشتری برای بقا دارن واسه همین بیشتر بچه میارن تا بالاخره یکی از اون بچه ها شانس بقا داشته باشه و ژن های والدش رو به فرزندان خودش منتقل کنه. این مسئله علت فرزندآوری زیاد افرادیه که شاهد زندگی سختشون هستیم. حتی بین حیوانات هم همین وضعیته. اگه دقت کرده باشین حیوون های ضعیف و اونایی که ازشون محافظت نمیشه با هربار زایمان چندتا بچه به دنیا میارن مثل موش ولی مثلا حیوون هایی مثل گوسفند که تحت حمایت هستن سالی یه بار بچه میارن اونم یکی یا دوتا.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من یکی از عمده دلایلش اینه که چون بقیه بچه دارن ماهم باید بیاریم. خیلی ها اصلا به دلیلش فکر نمیکنن. همه ازدواج میکنن بچه میارن ما هم بیاریم.

مادر بودن حس خیلی قشنگیه که یه نفر و تو بطن خودت پرورش میدی یه نفر و به دنیا میاری. ولی زمانی باید این کارو بکنی که بدونی میتونی زندگیه خوبی و براش درست کنی و خانواده خوبی باشین. 

دقیقا این هم به همون علتیه که گفتم. همه موجودات تو شرایط سخت تلاش بیشتری برای بقا دارن واسه همین بیش ...

بعد اونوقت انسان های که بشدت هدفمند تحت نظارت دولت آموزش اجباری  دیدن 

(تحصیلات باعث هدف میشه ) 

اونهم این انسان ها تفکرشون راجب بقاء چه شکلی میشه 

یعنی این ها انسان های قوی هستن تو شرایط راحت 

که بچه هاشون باید قوی بزرگ بشن 

(آدم یاد برده داری میوفته ارباب ۲تا بچه تحصیل کرده داره برده ۱۰تا بچه بی سواد کُتک خور داره ارباب هوش برتر برده هوش ضعیف تر) 

البته داشتن بچه برای آقایون بخاطر حس قدرته . به طور غریزی برای بقای نسل بوده و بنظرم الان دلایل دیگ ...

جدی؟ میشه واضح تر بگید فرزند چگون به مرد احساس قدرت میده؟

ناخواسته نبود اگه خود نخواستی همسرت خواسته اگه اونهم نخواسته حتما خدا خواسته نگه اشون دار از خدا شکر ...

خود خدا خواسته .ناشکری نکردم .زندگیم‌مشکل داشت ازخدا هرسری معجزه خواستم باردارشدم الان باردارم و دلم پر درد

الهم عجل لولیک الفرج الهی آمین
دقیقا این هم به همون علتیه که گفتم. همه موجودات تو شرایط سخت تلاش بیشتری برای بقا دارن واسه همین بیش ...

دلیل مهم تر اینه که میارن که بچه ها بزرگ شدن برن کار کنن پول بیشتری دربیاره خانواده

برا بچه هاشون که زیاد خرجی نمیکنن، لباس کهنه های بقیه رو تنشون میکنن غذای خوب نمیدن، بزرگش میکنن این چند تا بچه وقتی کار کنن پولاشون با هم جمع شه مبلغ قابل توجهی میشه

بیشتر به بچه دار شدن به چشم سرمایه گذاری نگاه میکنن، هزینه ای که برا بچه نمیکنن، ولی در آینده و وقتی پدر مادر، خودشون فرسوده شدن از پولایی که بچه هاشون درمیارن استفاده میکنن

ما یه سرایدار افغانی تو کوچمون هست یه عالمه بچه داره، بچه هاش هم از بچگی با خودش همه جا کارگری میبرد الانم که بزرگ شدن همشون دارن کار میکنن دیگه درامداشون هم خوبه کلی وضعشون خوب شده

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
دلیل مهم تر اینه که میارن که بچه ها بزرگ شدن برن کار کنن پول بیشتری دربیاره خانواده برا بچه هاشون ک ...

اره این دلیل منطقی و آگاهانه‌شونه. من به به دلیل ناخودآگاه و غریزیش اشاره کردم.