2777
2789
عنوان

خیلی می ترسم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 41 پست

با دهانشویه لثتو ماساژ بده.روزی دوبار(اگه باردار نیستی.چون دهانشویه بهتره تو بارداری استفاده نشه)

بالاخره باید بکشی

منم دو سه بار اینطوری ورم و درد داشته دندون عقلم‌

باید برم جراحی کنم دیگه.

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا راست میگین یا میخواین من نترسم؟

والا راست میگم...اصلا من درد نکشیدم..تازه واسه من انقدر نهفته بود و ریشش سفت بود ۲۰ دقیقه طول کشید تا بکشه...منهای بخیه و...‌اصلا درد نداره قول میدم...فقط دکتر خوب برو که کار بلد باشه

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

باورتون نمیشه واسه عمل بینیم و سزارینم انقدر نمیترسیدم که از دندون کشیدن میترسم.احساس میکنم دردش و تو مغزم حس میکنم

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉

عزیزم منم مث شما بودم خیلی میترسم اما گفتم از این درد کشیدن که راحت تره رفتم کشیدم اصلا اصلا هیچی متوجه نشدم بعدش هم مسکن میخوری درد نداره فقط حتما بگرد یه دکتر کاربلد و خوب پیدا کن و دکترت حتما مرد باشه که دستاش قویتره تا کارت راحت تر انجام بشه من حتی رفتم یه درمانگاه خیریه اما دکترش عالی بود شانسم

محتاجم به دعا

یله دوستمون راست میگن...پیش دکتر مرد برو... اها راستی از داروخانه یخ طبی بگیر از این رنگیا که بعدش وقتی بی حسیت رفت بذاری رو صورتت

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

من اول فک نمی کردم که دندون دردم از دندون عقلم باشه وقتی رفتم معاینه و دکتر گفت دندون عقلت باید بکشی نمی دونی چهرم چه شکلی شد نفهمیدم چطوری پا به فرار گذاشتم از ترس بعدم اومدم خونه هی زبون میزدم به دندونم میگفتم دندون به این محکمی که فقط یه کمیش دراومده چطوری میخواد بکشه حتما میشکنه حتما جراحی میکنه حتما فکم جابجا میشه و کدی توهمات دیگه اما ازونورم یادم میومد همه کسایی که میرفتن تومطب و به یه دقه نکشیده با دندون کشیده میومدن بیرون بدون اینکه یه ذره تو چهرشون دردوناراحتی ببینم در کل بگم نترس عزیزم و برو وخودتو ازین درد راحت کن

محتاجم به دعا
دکتر خوبی که میشناسم وقت نمیده. دکتر خوب نمیشناسین؟

من‌دارم‌ کارش عالیه اما ارزون نیست...کدوم سمتی؟