2777
2789
عنوان

خیلی می ترسم😣

631 بازدید | 41 پست

دیگه نمیتونم طاقت بیارم

دندون عقلم جا نداره زده تو لپم.لپم باد کرده

ولی خیلی میترسم بکشم

دوسه ساله دارم باهاش میجنگم ولی فکرکنم دیگه مجبورم بکشمش😢

حاضرم باز سزارین شم ولی دندون عقلمو جراحی نکنم😔

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااا..از چی میترسی دختر..دندون من کاملا نهفته بود ..باور کن بیحس کرد اصلا نفهمیدم هیچی..اگه دکترت جراح و کاربلد باشه خیالت راحت ..استرس نداشته باش

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》

عزیطم‌من ۳ تا عقل و جراحی کزدم...نهفته هم بود.. اصلا اصلا اصلا درد نداره موقع‌کشیدن... ۲ ۳ ساعت بعدش فکت یکم درد میگیره...بعد وایه خون ریزیت هم بهترینش بستنی یخی هست.. همیشه هم دردهای بعدش با بروفن خوب میشه

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
خوب نصفش تو لثمه.کشیدنش حتما خیلی سخت و دردناکه

مال من کامل تو لثه بود..حتما پیش جراح دندانپزشک برو که کارش عالی باشه

اگه راه حلی تجربه ای چیزی دارین از من بیچاره دریغ نکنین😢

نینا جان اگه دکترت خوب باشه اصلا نگزان‌نباش...اصلا درد نداره...من حاضرم بازم بکشم که بستنی بخورم به فکر چاقی هم نباشم

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
کاش میشد بیهوشم کنن.هیچی نفهمم.خیلی می ترسم

تنها دردش آمپول بیحسی که میزنه یه کوچولو درد داره..بعدش که بیحس شد هیچ دردی رو متوجه نمیشی

کاش میشد بیهوشم کنن.هیچی نفهمم.خیلی می ترسم

میخوای من به جات برم؟😁 درد نداره دیگه اصلا