2777
2789
عنوان

خیلی می ترسم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 41 پست
شرق تهرانم

خب دکتر من خیلی کارش عالیه اما هم‌گرونه هم تو خیابون‌مقدس اردبیلی هست میدان الف اگه خواستی بگو اسمشو بگم

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دکتر من خیلی کارش عالیه اما هم‌گرونه هم تو خیابون‌مقدس اردبیلی هست میدان الف اگه خواستی بگو اسمشو ...

جایی که گفتی و نمیشناسم ولی حالا اسمشو بگو 

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉
خیابون‌مقدس اردبیلی سمت ولنجک و زعفرانیه هست.. دکتر شروین صلصالی

مرسی عزیزم ممنون از لطفت.ایشاالله که منم بتونم دندونمو بدون درد بکشم

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉

من. اصلا در نیاوردم.خوشحالم

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

منم همین سه چهار روز پیش یکی از دندونای عقلمو کشیدم! دکترم از دو سال پیش میگفت بکش و من بخاطر ترس هی فرار میکردم تا اینکه شدیدا درد گرفت. منم چون باردارم از عفونتش ترسیدم و خلاصه دل و به دریا زدم! کلا با بیحس کردنش ده دقیقه طول نکشید! خیلی هم جیغ زدم و تکون خوردم و دست شوهرمو فشار دادم!

ولی وقتی اومدم خونه گفتم همین بود همش؟ راستش الان که بهش فکر میکنم خجالت میکشم چون اصلا درد نداشت! ورم و خونریزی و هیییییچی دیگه هم نداشت! من فقط خیلی ترسیده بودم! اما الان آمادگی و جراتشو دارم که بقیه شونم بکشم😀

‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!
دکتر شروین صلصالی   02122035741

تبلیغ نکنید که مدیون میشید 

این دکتر صلصالی که تبلیغشو میکنی دندون منو اشتباهی کشید و منو تا آخر عمر دچار درد فک و مشکلات زیادی کرد خدا از ش نگذره 😠 خیلی پولکیه و بخاطر پول به هر کار غیر علمی واخلاقی دست میزنه 😠