2789
بله عزیزم از این قضیه ۲سال میگذره و ایشون الان دارن میدن پس توان ظلمی که به من کرد دل شکسته ام من وا ...

ولی زجر کشیدین پخته تر شدین عاقل تر شدین کسی هم که بدی کرده بود تاوانش را دیده پس خداروشکر کن

ولی زجر کشیدین پخته تر شدین عاقل تر شدین کسی هم که بدی کرده بود تاوانش را دیده پس خداروشکر کن

درسته ولی هنوز دلم تنگشع هنوز دلم پیش عشق بچگیمه

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درسته ولی هنوز دلم تنگشع هنوز دلم پیش عشق بچگیمه

این حرف گفتی به خدا دارم گریه میکنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 منم دلتنگ عشقم هستم ولی کاری از دستم برنماید جدا کردن فاصله انداختن بینمون انشالله به بیماری ناعلاج دچار بشن😭😭😭😭😭😭😭😭

این حرف گفتی به خدا دارم گریه میکنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 منم دلتنگ عشقم هستم ولی کاری از دستم برنماید ...

عجیب دلم هواش رو داره انرژیش منو گرفته داره بهم فکر می‌کنه

ولی به زودی ازدواج میکنه 

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥
مگه چی میشه یه وقتایی انسان مجبور میشه لباس کهنه بپوشه شده خودم لباس چندین ساله را پوشیدم اصلا هم عی ...

ایرادی نداره من نشده ب یکی بگم فلانی لباست کهنه س فلانه

دقیقاا گاهی ادم شرایط نداره نمتونه لباس نو تهیه کنه. کی حاضر نیس هر ماه لباس های نو تنش کنه خداروشکر اوضاعمون بهتر شد حداقل محتاج این اون نبودیم لقمه نون حلالی میخوردیم حرف اون چن سالم گذشته ولی یادم نرفته.گاهی میگم ینی اون طعنه ها و حرفایی ک اون زمان میزد باعث شد این شکلی بشه

عجیب دلم هواش رو داره انرژیش منو گرفته داره بهم فکر می‌کنه ولی به زودی ازدواج میکنه 

غصه نخور درسته خودمم داغون هستم کسایی که ما را جدا کردن با گریه از همدیگه جدا شدیم ولی اگر قسمتت باشه انشالله بهش میرسی

غصه نخور درسته خودمم داغون هستم کسایی که ما را جدا کردن با گریه از همدیگه جدا شدیم ولی اگر قسمتت باش ...

نه قسمتم نیس ولی دلم هواش و دارع

ایرادی نداره من نشده ب یکی بگم فلانی لباست کهنه س فلانه دقیقاا گاهی ادم شرایط نداره نمتونه لباس نو ...

خدا از دلت همه خبر داره میگن دل شکستن تاوان بدی داره کسی که دل میشکنه یه وقت دل خودش میشکنه میبینه انسان چطور ناراحت میشه نمیدونم ولی دست از این کارها برنمیدارن خداروشکر وضع تون خوب شده خدارو شکر کن مهم اون نون حلالی بود که سفره تون بود نه لباس کهنه

خدا از دلت همه خبر داره میگن دل شکستن تاوان بدی داره کسی که دل میشکنه یه وقت دل خودش میشکنه میبینه ا ...

واقعا هم همین طوره.

سعی میکنم خودم هیچ کس قضاوت نکنم شده هم اشتباهی کنم دل کسیو بشکنم از دلش در میارم حتی مجازی 

میتونی بگی چیشده ببین اونی ک بدی کرده ی جور ی روزی تاوانش پس میده اگ تو تقصیری نداشتی

تهمت به آبرو که از چشمش بندازن درحالی که من هیچ کاری نکردم دستم به قران میزنم