2789
فکر میکنم  تو این دنیا تاوان دیدن خیلی آسون تر از اون دنیاست  

انشالله ببینن چون من عذاب کشیدم به ناحق خیلی قضاوت کردن بدگویی کردن ولی من با هیچکس کاری نداشتم که😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اگه بشه میتونید بگید

چی بگم 

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تاوان کارشون را چطوری دیدن

من دوستش داشتم بهش ابراز علاقه کردم پشم نزد باهام بازی روانی کرد درحدی که میخواستم خودم بکشم خیلی زجرم داد الان اون دختری که باهاش بود الان بلایی به سرش آورده همون بلایی که سر من آورد و بیشتر همیشه احساس پشیمانی داره و منو با اون مقایسه میکنه

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥
انشالله ببینن چون من عذاب کشیدم به ناحق خیلی قضاوت کردن بدگویی کردن ولی من با هیچکس کاری نداشتم که😭 ...

بسپرشون دست خدا اون خودش انشاالله دلت و اروم میکنه من خودم خیلی بابت کوچکترین حرفی که زدم ظربه خوردم انگار خدا نشونم داده که کارم اشتباه بوده من فکر میکنم خدا خیلی دوستم داره که تاوان گناهامو نشون داده خدا از حق و الناس نمیگذره دل شکستن تهمت از حق و الناس اینو نگه داشته برا روز حساب اونجا برنامه اش مث دنیا نیست خیلی خیلی سخت تره

ن قضاوت نبود میدونی  میگم پاکش میکنم نمیخام شناسایی شم  ببین ما وضع مالیمون زیاد خوب نبو ...

مگه چی میشه یه وقتایی انسان مجبور میشه لباس کهنه بپوشه شده خودم لباس چندین ساله را پوشیدم اصلا هم عیب ایرادی نداره ولی اون کسی که با لحن بدی گفته دلتون را شکسته تاوان داره خدا انسان را از عرش به فرش میرسونه نباید فخرفروشی کرد 

من دوستش داشتم بهش ابراز علاقه کردم پشم نزد باهام بازی روانی کرد درحدی که میخواستم خودم بکشم خیلی زج ...

درسته تاوان چه دیر چه زود هر کسی که بدی کنه بدی کارش را میبینه

درسته تاوان چه دیر چه زود هر کسی که بدی کنه بدی کارش را میبینه

بله عزیزم از این قضیه ۲سال میگذره و ایشون الان دارن میدن پس توان ظلمی که به من کرد دل شکسته ام من واقعا بچه بود خیلی زجرم داد

بسپرشون دست خدا اون خودش انشاالله دلت و اروم میکنه من خودم خیلی بابت کوچکترین حرفی که زدم ظربه خوردم ...

درسته ولی انسان وقتی میبینه ظلم میشه به ناحق زندکی را به هم میزنن بدگویی میشع در خالی که با زندکی هیچکس کاری ندارم مشغول زندکی خودم هستم بدکویی میشه انسان فقط میگه عذاب بکشن واقعا خیلی سخته انسان هیچ کاری نکنه ولی تهمت بژنن