ن فقط خودمون و گول میزنیم تا ظلمی ک بهمون شده و دلمون شکسته رو کمی دردش و کم کنیم... امیدوار میشیم ک قرار طرفم درد ک میکشیم و پس بده.
اما کجا و کی دیدی ک همیشه این اتفاق بیوفته!!!!!
تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم.... بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این اسمش کارما نیست ادم تقاص همه گناهانشو که تو این دنیا نمیبینه اگه میدید که بهشت و جهنم و اون دنیا معنی نداشت ولی گاهی خدا برای هدایت بنده هاش بهش نشون میده که کارت اشتباه بوده
درسته اکر هم این دنیا نباشه بعد مرگشون عذاب میکشن من خیلی عذاب کشیدم دارم میکشم چون ظلم شده به من ان ...
منم عین توام گاهی ب ظلمایی ک در حقم شده فکر میکنم میبینم چقدر مظلومم... اما نمیدونم آهم کی میگیره دیگ خسته شدم....
فکر میکنم هیچی و هیچکس خواسته من و نمیبینه
تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم.... بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....
منم عین توام گاهی ب ظلمایی ک در حقم شده فکر میکنم میبینم چقدر مظلومم... اما نمیدونم آهم کی میگیره دی ...
به خدا خودم خسته شدم خیلی گریه میکنم آه من انشالله دامن گیرشون بشه چون من با هیچکس کاری ندارم حرف قضاوت پشت من کردن به ناحق فقط دعا میکنم گرفتار بشن😭😭😭😭😭😭
به خدا خودم خسته شدم خیلی گریه میکنم آه من انشالله دامن گیرشون بشه چون من با هیچکس کاری ندارم حرف قض ...
درکت میکنم😔
شاید یروزی اینجا باز باهم حرف زدیم گفتیم ب هم ک حالمون خوبه و شاد شدیم