2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان داره براش اتفاق میوفته

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥

یه همکلاسی داشتم خیلی زیبابود باموهای عسلی لخت بلند تک دخترلوس بوداما مغرور همه رو تحقیرمیکرد تو۱سال هم موهاشو ازدست داد هم زیباییشو پوستش پاچید بیرون حتی بردنش خارج هم درست نشد دماغش همه چیش تغییرکرد

میشه بگید

مادر شوهرم ویروس بلز و گرفت یک طرف صورتش فلج شد سه هفته لحاف تشک انداخت خوابید خودمو جاریام کلی سختی کشیدیم  گفتم الکی خودشو زده موش مردگی هیچیش نیس

دو روز بعد این حرفم خودم تو حموم از حال رفتم با صورت خوردم زمین دم عیدی لبم باد کرد بعد یبار هم تو خواب دیدم سکته کردم صورتم کج شده همش گریه میکردم که نمیخوام صورتمو ببینم