2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همزاد مامانمو دیدم

تعریف کن

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

تعریف کن

لباسی تنش بود ک همون لحظع تن مامانم بود

شب بود 

یه لحظع دیدم رد شد

اما صورتش کمی متفاوت بود

چشماش درشت و ترسناک بود..

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

یه روز صبح که شوهرم سرکار بود و من تنها رو تخت خواب بودم، حس کردم یکی داره با موهام بازی می کنه. بیدار شدم و سرمو تکون دادم یه سوسک سیاه گنده افتاد پایین😫😫😫😫😫

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

من خودم تو دوران بارداری یه ادم کوتوله با موهای نصفه ریختنی نارنجی توخونم دیدم گفت مگه نگفتم تو خونه لخت نکرد منم رفته بودم حموم  لخت خوابیده بودم  چند باریک همزاد شوهرمو دیدم کلا زمان بارداری زیاد می‌دیدم از خونم میترسم ولی خوب  نمیتونم عوض کنم 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
من خودم تو دوران بارداری یه ادم کوتوله با موهای نصفه ریختنی نارنجی توخونم دیدم گفت مگه نگفتم تو خونه ...

تو چی گفتی بهش

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

یه بار داشتم نماز میخوندم تموم شد نشستم سلام نمازو بگم دیدم یه نفر چار دست و پا کنارم نشست اومد توو صورتم ..بچه بود میخواستم نمازو قطع کنم ولی نکردم .جالب بود برام .زیاد میبینمشون 

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

یکبار تو خوابگاه بودم ینفر اومد آبغوره ازم قرض گرفت 7 صبح

ولی اصلا به هیچ وجه یادم نمیاد کی بود و چه شکلی بود.فقط هم اتاقیمفت که شنیدم تو با یک نفر خیلی گرم احوال پرسی کردی و آبغوره رو براش بردی. 

تا چند هفته با دوستام هرجارو که گشتیم آبغوره رو پیداش نکردیم.

از هرکسی که تو خوابگاه هم بود پرسیدم، هیچکس در جریان نبود.

یروز که برای تعطلات عید همه از خوابگاه رفته بودن خونه و هیچکس تو خوابگاه نبود، همش حس ترس میکردم. هی قران خوندم تو دلم. تا اینکه صبح شد و رفتم یخچال رو باز کردم، دیدم آبغوره ام تو یخچال سر جاشه. انگار که مدت طولانی ام هست تکون نخورده. چون کاملا ته نشین شده بود. 

هنوزم ذهنم درگیره چه بلایی سر ابغوره ام اومده بود🙄