2777
2789
تو چی گفتی بهش

چنان دادی زدم کله ساختمان فکر کردن ادم مرده تو خونه بعداً دلیلشو فهمیدم خدا نگذره طلسم برا من و شوهرم میگیرن ولی خوب از بس قران خواندم دیگه ندیدم هر چند تو خواب بعضی وقتا اذیت میشم ولی خوب خدا و شکر از یه نفر سر کتاب گرفتم گفت تو خونت زندگی می کنند ولی مثله نگهبان برات میمونن کاریت ندارن اما بازم شبا تنها نمیتونم بخوابم

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

اینو‌قبلا هم تعریف کردم تو ی تاپیک ..چند ماه پیش از خرید ک برگشتیم شام خوردیم شوهرم گف من میرم اتاق روبرویی یکم دراز بکشم نرفت اتاق خوابمون من داشتم خرید هارو میچیدم داخل یخچال ک یه دفعه حس بدی بهم دست داد و اصلا ناخداگاه رفتم سمت اتاقی ک شوهرم بود از جایی ک خوابیده بود قشنگ یک متر رفته بود اونطرف تر همینکه نزدیکش شدم پرید بالا شروع کرد نفس نفس زدن ولی اون صحنه وحشتناک ترین صحنه عمرم بود چون چشماش چشمای شوهرم نبود نمیتونم توصیف کنم دیدی تو فیلما موجودای وحشتناک چ‌رنگ چشم‌ خییلی سیاه و رگه های خونی داخل چشم دارن ازاونم بدتر بود ب قدری چشماش وحشتناک شده بود ک‌ نمیتونستم حرف بزنم فقط دویدم رفتم چاقو و قرآن اوردم وگفتم برو اتاق خواب اینجا نخواب من دیگه میترسیدم تو چشماش نگاه کنم ولی بهمم میگفت از کنارم نرو تا خوابم ببره وبه گفته ی خودش کشیدی بودنش اینطرف تر عادت ب غلت خوردن نداره گف من هرچی میومدم صدات کنم نمیتونستم توخواب انگارردهنم باز،نمیشد حس خفگی داشتم اونشب بدترین و عجیب ترین شب عمر ما بود فرداش ک بهش گفتم چشمات‌وحشتناک شده بود باورش نمیشد ولی اون چشما اونشب چشمای شوهرم نبود ...وجالبه چند روز قبلش لکه های دونه دونه سیاهی تواون اتاق ریخته بود ک من هنوز ک هنوزه باهرمواد شوینده ای نتونستم اون لکه هارو پاک‌کنم و‌ما کلا اون اتاق اتاقه لباس عوض کردنمونه حتی ی چایی هم اونجا نمیخوریم!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چنان دادی زدم کله ساختمان فکر کردن ادم مرده تو خونه بعداً دلیلشو فهمیدم خدا نگذره طلسم برا من و شوهر ...

بازم دل و جرعت زیادی داری..منم میبینمشون ولی حرف نه ..زیاد نزدیکم نمیشن جز وقتی که ناراحت باشم و هاله محافظ بدن دچار آسیب بشه بتونن بیان نزذیم

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
بازم دل و جرعت زیادی داری..منم میبینمشون ولی حرف نه ..زیاد نزدیکم نمیشن جز وقتی که ناراحت باشم و هال ...

اره ولی فقط قران ارومم می‌کنه خدا کمک می‌کنه البته شکر خدا خیلی وقته ندیدم 

اونی که از میکاییل گفتی چرا پاک کردی 

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
اره ولی فقط قران ارومم می‌کنه خدا کمک می‌کنه البته شکر خدا خیلی وقته ندیدم 

خدارو شکر ..این طلسم جوریه ک تا سالها باهاش درگیری و نابودیشم خیلی سخته

خدارو شکر ..این طلسم جوریه ک تا سالها باهاش درگیری و نابودیشم خیلی سخته

عزیزم من سپردم به خدا همه‌ی ما یه روز نتیجه‌ی اعمالمونیم میبینیم  حالا بمونه با خدا چون من قران خیلی میخونم تکویر زیاد بعضی وقتا بقره و خیلی سوره های دیگه من از خدا کمک می‌خوام اون ادمم نتیجه‌ی کارشون یه روز میبینه

عزیزم من سپردم به خدا همه‌ی ما یه روز نتیجه‌ی اعمالمونیم میبینیم  حالا بمونه با خدا چون من قران ...

بله جز صبر و توکل کاری نمیشه کرد .انشالله همیشه در ارامش باشی

عزیزم من سپردم به خدا همه‌ی ما یه روز نتیجه‌ی اعمالمونیم میبینیم  حالا بمونه با خدا چون من قران ...

یه بار خواب دیدم تو خرابه هام یه پیرهزن بهم نون داد بعد دیدم دیو های خیلی زیادی دارن بهم حمله میکنن قدشون 2متر بود  من فلق و ناس می‌خوندم عقب میرفتن تا اینکه دوتاشون بهم خیلی نزدیک شدن من شروع به خواندن این الکرسی کردم دیدم یه مرد سبزه قد بلند این دوتا رو چنان کوبید اینا بیهوش شدن بعداً خنجر داد منم زدم به سینشون اما اونا دوباره زنده شدن به شکل سگ در اومدن فرار کردن از یکی پرسیدم گفتن تو با خواندن بقره ضربه بزرگی بهشون زدی موکل سوره بقره کمکت کرده ولی نتونستی نابودشون کنی من فقط با قران میتونم نابودشون کنم مطمئنم

خبر خیلی بدی شنیدم روح از بدنم جدا شو خودم حس کردم چند ساعت گذشت ولی در حالی که ۳ یا ۴ ثانیه بودا و کسی منو هل داد تا به خودم امدم

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

بین خواب بیداری بودم 

نمیتونستم تکون بخورم یه دفعه حس کردم یه باد خیلی سردی اومد سمت بازوم چشمو چرخوندم نگا کردم دیدم یه موجود سیاهه، خیلی واضح نبود ولی خب دیدمش خیلی ترسیدم سریع چشامو بستم تا تونستم صلوات فرستادم بعد انگار خوابم برد، 😂😂😂هیچ دیگه صبح بیدار شدم رفتم سرکار

میخوابم نمیتونم بیدار بشم وفتی تنهام روحم تنمو میبینه حس خفگی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من یه خاله دارم خیلی معتقده و نماز خون و حالا هرچی

بعد خونه باباش(پدربزرگ مادریم) یه خونه دوبلکس بود میگم بود چون تخریب شد

اتاقی داشت که پله میخورد

من همیشه حس کردم یه حس سنگینی اون ناحیه روی پله ها هست حتی وقتی بچه بودم

از قسمتای دیگه نمیترسیدم.تا اینکه خالم تعریف کرد که من یکیو دیدم تو اون خونه دقیقا همون جا که یه چاقو گرفته گفته بیا خودتو بکش ببین کاری نداره نگاه چه راحته

یه دختر خوب😂😍

دیدین یکی چادر بلندی سرش باشه وقتی راه می‌ره از پشت کشیده میشه ؟ 

یکبار سرم رو گذاشته بودم رو میز اما قشنگ جلوی در اتاق رو از زیر میدیدم و یه همچین صحنه ای دیدم ، قبلش مامانم تو اتاق بود فکر کردم مامانم بوده ، خیلی خونسرد بلند شدم و دیدم مامانم سر جای خودشه ، خشکم زد اصلاً انگار فشارم افتاد یه لحظه ، یکبار هم تو خونه یکی از نزدیکانمون یکی از فامیلا رو که اونم اونجا بود رو نصفه شب تو تاریکی دیدم که از آشپز خونه میومد بیرون و می‌رفت سمت اتاق ، رفتم اتاق و دیدم دراز کشیده سر جاش ، صداش کردم و گفتم چیزی میخواستی؟ گفت چی؟ گفتم تو آشپز خونه چیزی نیاز داشتی؟ برم برات بیارم؟(گفتم شاید چیزی خواسته جاش رو بلد نبوده خجالت کشیده بگه) گفت من که اصلاً آشپز خونه نرفتم حتی از جام بلند هم نشدم ؟ دیگه خدا داند نفهمیدم الکی گفت که من بترسم یا واقعی گفت ، منم ترسیدما ولی به رو نیاوردم و رفتم خوابیدم 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀