2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچیهمش بدبختی

روحیم داغون وافسرده عشقی ک ی ساله خیانت کرد در اوج عشق بعد اونهمه برنامه  کنکور ریده ماله مث قبل نیس خانواده داغون دندونام ایمپلنت میخا هووووف

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

به دلم غمگینم فکر میکنم  ۳۲ سالمه مجرد  پسری هم بهش حس داشتم ازدواج کرد 💔😔 غمگینم&nbs ...

عزیزم   با پسره دوست بودی  ؟ 

یا  از دور  دوستش  داشتی ؟ 

کلا  ما مجردا چشم   به راهیم  

انشالله  خیلی  زود  یه آدم خوب  نسیبت بشه  

عزیزم   با پسره دوست بودی  ؟  یا  از دور  دوستش  داشتی ؟  کلا & ...

گل ، دوست نبودیم 

ولی چنان با محبت نگاه میکرد و مزه پرونی میکرد و حرف میزد من گذاشتم پای دوست داشتنش 💔

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
هیچیهمش بدبختی روحیم داغون وافسرده عشقی ک ی ساله خیانت کرد در اوج عشق بعد اونهمه برنامه  کنکور ...

عزیزم درست میشه  اول  باید  کامل  فراموشش  کنی که خیلی  سخته  پس  یه کار نیمه  وقت  پیدا کن  که   هم سرت گرم  بشه  هم   بتونی    از پس  مخارج خودت بربیای  

عزیزم درست میشه  اول  باید  کامل  فراموشش  کنی که خیلی  سخته  پس ...

نمیشه چون درس دارم باید مث خر درس بخونم

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰