fahiiimeee مدیر استارتر عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 6019 عنوان مجردااااااا بیایین دورهمی 199 بازدید | 48 پست چیکار میکنید الان چ خبرااااا 1403/02/19 | 23:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
giiiisssooooo عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 15702 به دلم غمگینم فکر میکنم ۳۲ سالمه مجرد پسری هم بهش حس داشتم ازدواج کرد 💔😔غمگینم ادم خوبی هم نیست تطرافم ازدواج کنم لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
liliلیلی عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 2217 چ زود شاغلی؟ اره بعدازظهرا میرم سرکار ولی پنجشنبه و جمعه ها نمیرم میخوام صبح برم کتابخونه بخونم باید زود بخوابم می اید،هر انچه باید.♥️
دختراستوایی عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 14500 هیچیهمش بدبختیروحیم داغون وافسرده عشقی ک ی ساله خیانت کرد در اوج عشق بعد اونهمه برنامه کنکور ریده ماله مث قبل نیس خانواده داغون دندونام ایمپلنت میخا هووووف آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰
fahiiimeee مدیر استارتر عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 6019 به دلم غمگینم فکر میکنم ۳۲ سالمه مجرد پسری هم بهش حس داشتم ازدواج کرد 💔😔 غمگینم&nbs ... عزیزم با پسره دوست بودی ؟ یا از دور دوستش داشتی ؟ کلا ما مجردا چشم به راهیم انشالله خیلی زود یه آدم خوب نسیبت بشه
fahiiimeee مدیر استارتر عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 6019 اره بعدازظهرا میرم سرکار ولی پنجشنبه و جمعه ها نمیرم میخوام صبح برم کتابخونه بخونم باید زود بخوابم&n ... برو عزیزم شبت بخیر دعا کن منم کار پیدا کنم
giiiisssooooo عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 15702 عزیزم با پسره دوست بودی ؟ یا از دور دوستش داشتی ؟ کلا & ... گل ، دوست نبودیم ولی چنان با محبت نگاه میکرد و مزه پرونی میکرد و حرف میزد من گذاشتم پای دوست داشتنش 💔 لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
fahiiimeee مدیر استارتر عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 6019 هیچیهمش بدبختی روحیم داغون وافسرده عشقی ک ی ساله خیانت کرد در اوج عشق بعد اونهمه برنامه کنکور ... عزیزم درست میشه اول باید کامل فراموشش کنی که خیلی سخته پس یه کار نیمه وقت پیدا کن که هم سرت گرم بشه هم بتونی از پس مخارج خودت بربیای
دختراستوایی عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 14500 عزیزم درست میشه اول باید کامل فراموشش کنی که خیلی سخته پس ... نمیشه چون درس دارم باید مث خر درس بخونم آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰
fahiiimeee مدیر استارتر عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 6019 گل ، دوست نبودیم ولی چنان با محبت نگاه میکرد و مزه پرونی میکرد و حرف میزد من گذاشتم پای دوست ... درکت میکنم برای منم پیش اومده 🥲