2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا 👌🏻خیلیم حسوده به همه چیز حسادت میکنه اصلا اسم رفیقو نباید روش گذاشت

وای آدم حسود رو از زندگیت بنداز بیرون 

امیدوارم یه دوست واقعی پیدا کنی عزیزم لایق بهترینایی❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

وای آدم حسود رو از زندگیت بنداز بیرون  امیدوارم یه دوست واقعی پیدا کنی عزیزم لایق بهترینایی❤️

خیلی وابستش شده بودم :)

ولی رفتاراشو که دیدم دیگه حالم ازش بهم میخوره 

دختری که یساله باهاش اشنا شده رو به منی که چند ساله همدمشم ترحیح داد

خیلی وابستش شده بودم :) ولی رفتاراشو که دیدم دیگه حالم ازش بهم میخوره  دختری که یساله ب ...

برای منم پیش اومده عزیزم این آدمو حدف کنی راحت تری بعدش آرامش میگیری از این به بعد هر کی اومد وابسته نشو بذار عادت نکنی به کسی رفتنشون اذیتت نکنه با تنهایی کنار بیا❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

برای منم پیش اومده عزیزم این آدمو حدف کنی راحت تری بعدش آرامش میگیری از این به بعد هر کی اومد وابسته ...

فقط زمانیکه بهم نیاز داره پیام میده 

منم دلم نمیخاد دیگه باهاش باشم 

چقدر یه ادم میتونه پر رو باشه که بازم پیام بده؟

فقط زمانیکه بهم نیاز داره پیام میده  منم دلم نمیخاد دیگه باهاش باشم  چقدر یه ادم م ...

پیام داد جواب نده سرد باش تا دور شید از هم .

همینو بهش بگو .

بگو من علاقه ای ندارم با کسی که فقط و فقط دنبال منفعت خودشه و موقع نیاز میاد سمتم حرف بزنم