2777
2789
عنوان

کیف پیش دبستانی

173 بازدید | 31 پست

مامانا رو کیف مهدکودک دخترم برچسب اسم بذارم،? یا بهم میخندم

خخ

چهار ساله است میترسم وسایلشو گم کنه

دلبری دارم از خیابان تابستان، کوچه تیر پلاک ۲۷

رو کیف که دیگه نه

رو وسایلش بزن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیش یک هست؟با ی رنگ مخالف اول اسمشو بدوز رو کیفه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

اره حتما بذار. من روز اول ریتم پیش، دختر کناریم کیفش مث مال من بود. مال اون یکم کثیف و کهنه بود، بعد ک رفتم خونه فهمیدم مال منو اشتباهی برداشته برده😂

به پرواز کردنسوسک بالدار که دقت کنی، یه جوریه انگار خودشم پشماش ریخته از اینکه بال داره🤭🤭کابری اول دی ۹۸ بود...میشه برای حل مشکلات خانوادم صلوات بفرستین🥺

خب مگه کیفشو نمیشناسهبگو شک کردی وسایل داخلشو نگاه کن

اولین سالیه مهد میذارم

بیشتر از این جهت پرسیدم بچه ها اشتباهی بر ندارن

کوچولو هستن

بنظرم چون کوچولو هستن رو دستش کوچولو با خودکار بنویس نشون هودشم بده بگو رو دستش خودکاری بود کیف توعه

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم یه سری تاپیکا هستن که صرفا ایجاد شدن تا تایید کاربرای اینجا رو بگیرن یعنی خود استارتر هم میدونه که کارش اشتباهه ولی قبول نمیکنه حالا هی کاربرا از تجربیاتشون بگن قبول نمیکنن که نمیکنن مرغشون یه پا داره واقعا دوست دارم با این عزیزان با صراحت صحبت کنم حیف که نمیشه

اره حتما بذار. من روز اول ریتم پیش، دختر کناریم کیفش مث مال من بود. مال اون یکم کثیف و کهنه بود، بعد ...

منم از همین میترسم

پیش یک هست؟با ی رنگ مخالف اول اسمشو بدوز رو کیفه

آره پیش یک هست اولین باره که داره ازم جدا میشه یکم استرس دارم از این جهت که نمونه یا وسایلشو تو نگرانی جا بذاره یا اشتباهی برداره

آره پیش یک هست اولین باره که داره ازم جدا میشه یکم استرس دارم از این جهت که نمونه یا وسایلشو تو نگرا ...

عزیز دخترت متولد ۱۴۰۱ هست؟ من فروردین ۱۴۰۱ اینجا پرسیدم گفتن سال دیگه میره پیش یک

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
اولین سالیه مهد میذارم بیشتر از این جهت پرسیدم بچه ها اشتباهی بر ندارنکوچولو هستن

روز اول ببرش ببین کیف شبیه بهش هست

اگه بود برگشتنی یه برچسب بزن روش

برچسبشو بزن داخل کمرش

وقتی کولش میکنه بیوفته تو کمرش

درست نمیشه غصه بخور