2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید خواهشا مث یه خاهر

131 بازدید | 15 پست

دوماهه رابطمون تموم شده ولی نتونستم از فکرش بیام بیرون دلیلی هم ک گفت نمیشه باهم باشیم گفت چون خانوادش به شددددت مذهبی ان و دختر چادری و محجبه براش میخان گفتم منم چادر میزارم بخاطرت گفت نه نمیشه و بی فایدس ولی حتی ی لحظه چشماش از ذهنم پاک نمیشن چیکار کنم ؟ 

به مرور زمان یادت میره و خودت سرگرم کن 😊

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه واقعا خانوادش خیلی مذهبی بودن از اون چادری های خیلی خیلی سفت 

میدونم عزیزم ولی اون نباید به این راحتی تو رو کنار میذاشت خواهشا کمتر بهش فکر کن اون تو رو نمیخواد 

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

یعنی باید جلوی خانوادش مقابله می‌کرد؟ 

بله باید هر جور بود تلاش میکرد

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

عزیزم بخاطر هیچکس ظاهرتو عوض نکن اگه چادر انتخاب خودت نیست این هوای عاشقی هم میگذره و برات یه دردسر باقی میمونه ضمن اینکه خانواده مذهبی چادر فقط یه مساله هست مناسبات این خانواده ها شمایی که مذهبی نیستی رو خیییلی تحت فشار میذاره حتی اگه به هم میرسیدین هم آینده خوبی نداشتین بهتر که نشد

خودتو با گروه های طبیعت گردی کوهنوردی کار آشپزی هنر سرگرم کن به موقع آدم سالمم پیدا میشه

عزیزم بخاطر هیچکس ظاهرتو عوض نکن اگه چادر انتخاب خودت نیست این هوای عاشقی هم میگذره و برات یه دردسر ...

نگفتم کامل تغییر میدم گفتم در ارتباط با خانوادت وقتی میخام خونشون رعایت میکنم چون خودش مثل خودمه فقط خانوادش مذهبی هستن ولی بهرحال نخاستم دیگ فقط کاش چشماش از ذهنم پاک میشد