2777
2789
عنوان

بازم جاریییی😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 50 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ناراخت نشو دوستم, تاپیکم بیشتز جنبه درد و دل داشت,برا همین توان کل کل و ثابت کردن حرفهام رو ندارم بب ...

عزیزم اخه من کجا باهات کل کل کردم . فقط پرسیدم جان صمیمیت میاره ؟ اخه من کسی که باهاش حالت رسمی دارم و بهش احترام میزارم مثل برادرشوهرم رو جان خطاب میکنم . گفتم بپرسم که احیانا منم جاریم ناراحت نشده باشه . چرا الکی گارد میگیری . 

حالا صحبتت فرق کرد خب حساس شدی و به نظر محساسیتت طبیعیه ولی نگران نباش حتما به زودی زود مامان میشی آ ...

اره خدایی قبل سقطام اینطووری نبودم,الان هرچقدر تلاش میکتم بازم نمیتومم,تا پاش ممیرسه بازم اعصابم و روانم بهم میریزه, 

ممنونم ک برام وقت گذاشتید همگی😍

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.✌️😍
عزیزم اخه من کجا باهات کل کل کردم . فقط پرسیدم جان صمیمیت میاره ؟ اخه من کسی که باهاش حالت رسمی دارم ...

با سوالت قصدشو داشتی دیگه, شایدم برداشت من بوده ببخشید

خوب عزيزم چند سال عروسشونه و شوهرت مثل داداششه ما با برادرشوهرا گاهي روبوسي هم ميكنيم 

در مورد نوه هم حق دارن شما انتظارت بي جا هست اگه داداشت يا خواهرت بچه دار شن تو هم مثل شوهرت ميذاري تو سرت حلوا حلوا ميكني حالا بچه جاري اخي شده 

در مورد رفتارش هم با شما همه جاري ها همينن همش تيكه ميپرونن بي خيال باش

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

عزیزم

۱) سعی کن حساسیتت رو کم کنی 

۲)توکل به خدا کن ان شاالله زود زود تو هم مامان بشی

۳) توجه خانواده شوهرت بیشتر به خاطر بچه به طرف اون جذب شده

۴)سعی کن باهاش تنها نشی یا زیاد باهاش ارتباط نگیر که بهت تیکه بندازه اگه انداخت تو به کاری خودتو مشغول کن انگار چیزی نشنیدی ،یا وسط حرفش که متلکه بپر یه چیز دیگه بگو(مثلا فک کن داره متلک میندازه یه دفعه وسط متلک بگو اون نمک دونو میدی؟بعد بلند شو برو مثلا توی آشپزخونه)یا مثلا متلک انداخت تو سرتو به کاری گرم کن بعد که حرفاش تموم شد بگو ببخشید حواسم نبود چیزی گفتی؟بعد نذار حرف بزنه پاشو برو بگو وای به مامانم زنگ نزدم یا داره حرف میزنه باهات متلکی تو یه دفعه وسط حرفش با یکی دیگه حرف بزن اینجوری حسابی حرص میخوره و میفهمه حرفاش برات اهمیت نداره )کلا ارتباطت رو باهاش کم کن بعد اگه گفت چرا نمیای و اینا بگو ببخشید خیلی کار دارم و ...فقط حواست باشه زیر پوستی این کارا رو انجام بدی که مثلا بقیه فک نکنن حسودی یا بدجنسی

۵)المیرا تو از اون به شوهرت نزدیک تری اون میگه تو و جان تو به شوهرت بگو عشقمممم،زندگیه من،مثلا مهدی من ،...همش بهش محبت کن میوه پوست کن براش چایی بیار براش اینا رو هر جا مهمونید انجام بده و هم در منزل .اصلا به کسی تو و جان و عزیزم و...نگو فقط و فقط به شوهرت بگو جان ،عزیزم،...به بقیه بگو مثلا آقا مهدی و شما ....این ادبت رو میرسونه و مشخص میشه فقط به شوهرت با عشق حرف میزنی.من به شخصه از خانوم و آقایون نامحرمی که به هم عزیزم و جانم و فدات و قربونت برم طبق عادت میگن خوشم نمیاد هر چند از روی عادت باشه سعی کن کلمات مهربونانه رو فقط برا همسرت اونم همیشه جلو همه یا تنهایی به کار ببری.اینجوری شوهرت پیش خودش مبگه خانومم فقط به من میگه جان و عزیزم و عشقم و ...

اصلا سعی کن کلمه "تو" رو برا کسی حتی شوهرت به کار نبری و به همه بگی "شما" اینجوری مودبانه تره و خیلی زیباست.

۶)خودت که نمیتونی رفتار اونو تغییر بدی پس خودتو تغییر بده میدونم سخته ولی کم کم شروع کنی راه میفتی باید بعضی اوقات جواب بعضیا رو داد

۷)سعی کن به برتری های خودت جلوی همه اشاره کنی یعنی نشون بدی مثلا از اون زیبا تری،اگه کارمندی از محل کارت چیزای خوب تعریف کن،اگه درس خوندی و اون نخونده از خاطرات دوران دانشگاهت تعریف کن و....

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤
خوب عزيزم چند سال عروسشونه و شوهرت مثل داداششه ما با برادرشوهرا گاهي روبوسي هم ميكنيم  در مورد ...

خب اگه همه اینطوری باشه ایرادی نداره, ما دوستایی داریم ک شوهرم خیاییی باهاشون صمیمیه من اصلا ناراحت نمیشم چون شوهرا شونم همینطورین و من باهاشون راحتم, اما اون برادر شوهرم اصلا اینطوری نیس, کلا اروم و ساکته, نمیدونم چطوریه مم اگه ناخوداگاه کنارش قرار بگیرم میزه اونطرف وایمیسته

خوب صمیمی باشه جاری بزرگ منم با همه برادر شوهرها راحت و صمیمی چون چندین ساله عروسشونه. یا جاری کوچک ...

منم موافقم 

جاری منم خیلی مومنو محجبس 

ولی چند ساله عروس خونوادس 

خب معلومه با همشون صمیمیه 

برا منکه اصلا مهم نیست

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

عزیزم  ۱) سعی کن حساسیتت رو کم کنی  ۲)توکل به خدا کن ان شاالله زود زود تو هم مامان بشی ...

وااااای چ عاااالی بود ممنونم وااااقعا بهش احتیاج داشتم, مررررسی ک انقد وقت گزاشنی و تایپ کردی ,حرفهات عااالی بود دوستم😍😍😍

من خودم توی محیط کارم چیلی اذیتم میکردن ولی من فقط لبخند میزدم  یا خودمو به نشنیدن میزدم یه سری که دور هم نشسته بودیم یکی از همکارام که خیلی خانوم خوبی بود برگشت بهم گفت تو خیلی اخلاقت خوبه اصلا ناراحت نمیشی این همه متلک میندازن بهت و اذیتت میکنن؟منم برگشتم با لبخند گفتم من فقط حرفای پدر و مادرم برام ازرش داره این آدمایی که میگی کوچکترین ارزشی برام ندارن که بخواد حرفاشون منو ناراحت کنه انگار یه گوسفندن که دارن بع بع میکنن یه دفعه همه خشکشون زد و مات و مبهوت من موندن از اون موقع خیلیا حواسشونو جمع کردن که به چشم من گوسعند نباشن.تو هم برات مهم نباشه و بخند اینجوری بیشتر حرص میخورن

وااااای چ عاااالی بود ممنونم وااااقعا بهش احتیاج داشتم, مررررسی ک انقد وقت گزاشنی و تایپ کردی ,حرفها ...

عزیییزدلم خواهش میکنم خوشحالم به دردت خورد کلا به فول شوهرم دایورت کن به تخمدونت😂😂😂

من خودم توی محیط کارم چیلی اذیتم میکردن ولی من فقط لبخند میزدم  یا خودمو به نشنیدن میزدم یه سری ...

منم تو محیط کارم با همه خوب بودم خیلی 

نه پشت کسی حرف میزدم نه کسیو میرنجوندم 

وقتی میخواستم بیام بیرون بچه ها گفتن .ببخشید ما پشتت خیلی حرف زدیم خیال میکردیم با این اخلاقت حتما اب زیر کاهی 😆😀😀😀😀😀

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔