2777
2789
عنوان

بازم جاریییی😳😳

1042 بازدید | 50 پست
جاریم 6 سال از من بزرگتره عروس اولم هس, خیلییی زبون داره, همش همه کارهاشو با زبونش پیش میبره دارم از حرص میمیرم, بچشم ک 9 ماهشه, تک نوه خانواده شوهرمه, دیگه همه میزارن رو سرشون حلوا حلواش میکنن, شوهرمم یکی از اوناس 😒 

جاریم همش شوهرمو با جان خطاب می کنه, تو همه کارا دخالت میکنه نظر میده, میپره وسط,خودمم مظلومو کم حرف نیستم, اما واااقعا جلو جاریم کم میارم, اابته از لحاظ قیافه هیچی نداره هاااا من خیلی سرم اما زبون واوایلاااااا,,,

بعضی وقتعا واااقعا حرصم میده تیکه میندازه وقتی دوتایی هستیم,بعد میاد تو جمع جانم چشمم میکنه اعصابم بهم میریزه,خیلی سعی کردم مثل خودش باشم اما نمیتونممم

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.✌️😍

اگه با شوهرم صمیمی نمیشد باز مشکلم کمتر بود, تو تو میکنه جانم چشمم میکنه رو اعصابم میره,حالا شوهر خودش هیلیییی خجالتد و اروم و من اصلاااا باعاش صمیمی نیستم خیلی رسمی در حد سلام خطافظ, اما با برادرشوهرای دیگم صمیمی هستم منم تو میگم بهشون و با اسم صداشون میکنم,البته تا وفتی مجرد باشن

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.✌️😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه با شوهرم صمیمی نمیشد باز مشکلم کمتر بود, تو تو میکنه جانم چشمم میکنه رو اعصابم میره,حالا شوهر خو ...

الان چی میخوای؟ جاریت اخلاقش عوض شه باب میل شما شه؟ خودت خواستی رفتارخودت عوض کنی ولی نتونستی اونوقت میخوای رفتارای جاریت درست کنی؟

اول بیخیال باش و حساسیت نشون نده

دوم شما هم رو خودت کار کن گل مجلس بشی.

منم هر جا میرم اگر حرف نزنم نگرانم میشن میگن حالت خوب نیست؟

خانواده شوهرم کم حرفن ولی با من حرف میزنن زیاد.چون با هر کی اون جوری که میپسنده صحبت میکنم.

دکتر مهدیس  به اتاق عمل  دختر من رو صدا میکنن

خداييش الميرا جون اون ك شوخي بود

اگه ناراحتت كردم معذرت ميخوام 

ولي مهم نيس،،،بنظرم زيادي حساس شدي 

هميشه خدا ادمهاي پرزبون تر از ما وجود دارن ك لازم نيس بهشون بها بديم،،،

اگه كسي روي اعصابته ،مثل من عمل كن

كلن ناديده اش بگير

يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!

به نظرم حساسیتت روی صمیمیت بی مورده ، جان یا تو خطاب کردن هم دیگه اصلا بد نیست خب اون قبل از شما توی خانواده بوده و طبیعیه که صمیمی تر باشه شما هم بالاخره توی خانواده جا می افتی و کم کم با همه صمیمی میشی

ممنونم خداجون

خوب صمیمی باشه جاری بزرگ منم با همه برادر شوهرها راحت و صمیمی چون چندین ساله عروسشونه.

یا جاری کوچکترم راحته شوخی میکنه.چرا می خوای خودت نباشی.تو هم خودت باش

من خودم آرومم و زیاد اهل معاشرت نیستم.ولی از اونا هم ناراحت نیستم.

اگه با شوهرم صمیمی نمیشد باز مشکلم کمتر بود, تو تو میکنه جانم چشمم میکنه رو اعصابم میره,حالا شوهر خو ...

خب شوهر اونو هم با تو صدا کن. دوستم. 😀

عزیزم چندوخته عروسشونی؟ خباون عروس اوله و قلق خانواده شوهرتو بهترمیدونه. شما که میگی اززبون کم نداری. خب هرکاراون میکنه که عزیزش کرده توام بکن. والا😀

درضمن توام بچه بیاری بچه تو میشه سوگلی 😄😍

اون اگرم قصدش حرص دادنته

نذار به هدفش برسه. 😞

میتونی به شوهرتم نزدیکتر شی که اونم باجاریت صمیمی نشه. 🙂

خلاصه که درکت میکنم.جاری منم یه مقدار شبیه جاری تویه. ولی من بی زبونم. 😐

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤