2777
2789
عنوان

بازم جاریییی😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 50 پست

خب جاریت آدم خوب و خوش برخورد و خوش اخلاقیه

یعنی چی میگی بچشو حلوا حلوا میکنن خب نوه خیلی شیرینه😐

حسادت نکن سعی کن تو هم اخلاقتو خوب کنی تا تو دل بقیه جا شی

ای کاش نازایی یکی از عوارضِ بی منطق بودن بود که نسل این جور آدما منقرض میشد.
چرا جدی نمیگیرین 😞😒

خب جدی گفتم دیگه

تو نمیتونی عوضش کنی

اخلاقشه

قبل ازشما باشوهرت صمیمی بوده و باهاش راحته

رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ  لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثینبگو آآآمییین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداييش الميرا جون اون ك شوخي بود اگه ناراحتت كردم معذرت ميخوام  ولي مهم نيس،،،بنظرم زيادي حسا ...

نه عزیزم, ناراحت نشدم ک, فقط موضوع برا خودم یکم بزرگه شبا خوابو ازم گرفته, نمیدونم شاید چون دو تا سقط داشتم و اون بعد من بچه دار شد الان انقد حساس شدم نمیدوتم

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.✌️😍
خب جاریت آدم خوب و خوش برخورد و خوش اخلاقیه یعنی چی میگی بچشو حلوا حلوا میکنن خب نوه خیلی شیرینه😐 ...

خوب و خوش اخلاق و خوش برخورد؟؟؟؟ میگم بدجنسه گاهی فقط میخواد حرصم بده تیکه بندازه ,اهل کلاس گذاشتنای الکی, نمیتونم الان بازش کنم اما مطمعنن اینایی ک شما گفتی نیس

اوه دوتا سقط

خووو حساس شدي جان دلم،،

بي خيال

ببين من هرروز صب دقيقن هرروز صب بيدار ميشم

ميگم :سلام ب خورشيد ،خداجون ممنونم ك زنده ام،گور باباي همه اونايي ك از من خوششون نمياد يا من از اونا خوشم نمياد!!

بعد روزمو شروع ميكنم

امتحان كن ارامش بهت ميده!!

يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
اوه دوتا سقط خووو حساس شدي جان دلم،، بي خيال ببين من هرروز صب دقيقن هرروز صب بيدار ميشم ...

اره دوتا سقط داشتمم😢

چ جاااالب, حتمن امتحان میکنم ممنونم دوستم😍

خب جواب که نمیدی . موفق باشی 

ناراخت نشو دوستم, تاپیکم بیشتز جنبه درد و دل داشت,برا همین توان کل کل و ثابت کردن حرفهام رو ندارم ببخشید

نه عزیزم, ناراحت نشدم ک, فقط موضوع برا خودم یکم بزرگه شبا خوابو ازم گرفته, نمیدونم شاید چون دو تا سق ...

حالا صحبتت فرق کرد خب حساس شدی و به نظر محساسیتت طبیعیه ولی نگران نباش حتما به زودی زود مامان میشی آرامش پیدا میکنی فعلا تا دو تایی هستین تا میتونی لذت ببر از زندگیتت عزیزم. 

به این فکر کن شاید جاریت  حرف زدن براش حکم تنفس داره منظوری پشتش نیست باید با همه حرف بزنه خیلیا اینطورین