2777
2789
عنوان

یه سوال

237 بازدید | 37 پست

برا استخدامیه

اگه یه دانش آموز موهاشو رنگ زده باشه یا لاک و...چی بهش بگیم؟ چجور راهنماییش کنیم که دیگه انجام نده!

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

یعنی تو استخدامی همچین سوالای چرتی میپرسن؟

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

با ملایمت 

مثلا چقدر رنگ موهات خوشگله، کجا رنگ کردی؟ 

چقدر ناخنت عالیه مدلش؟ 

حتما اسم آرایشگاه و ناخن کارتو بگو بهم 

بعدش با همین لحن آرامش ازش بخواه انجام نده 

وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای مصاحبه اماده میشی؟

خب به نظرم باید بگی آره خیلی خوشگل شدی 

تو‌همونجوری خوشگلی اما الان زیباتر شدی

اما زیباییت باید برای محرمت باشه 

از این وسیله ها بهتره برای جاییاستفاده کنی که محرم هست و هر نامحرمی لیاقت نداره زیباییاتو ببینه و ..

نهایت چیزی ک بتونی بگی اینه ک هرجایی پوشش خودشو داره و مدرسه هم فرم خاصی داره که باید رعایت بشه و این جز قوانین جامعست.

ک البته دانش اموزم واینمیستع نگاهت کنه قطعا شستت گذاشتت کنار😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
برای مصاحبه اماده میشی؟ خب به نظرم باید بگی آره خیلی خوشگل شدی  تو‌همونجوری خوشگلی اما الان ز ...

واقعا پتانسیل اینو داری ناظم بشی ولی خب همه بچه ها ازت متنفر خواهند شد😂

سوال چرت نیست  میخواد بسنجه ببینه چقدر توانایی داریم توی قانع کردن طرف

این نظری ک دادیو ب هر دانش اموزی بدی فاتحه خودتو باید بخونی.چون هیچکس با اون حرفا قانع نمیشه

دوره این حرفا گذشته

برای مصاحبه اماده میشی؟ خب به نظرم باید بگی آره خیلی خوشگل شدی  تو‌همونجوری خوشگلی اما الان ز ...

🙏

هنوز نتیجه آزمون پرورشی نیومده، اما خب قبولیم از نظر خودم ۵۰_۵۰  هست. گفتم برم چندتا از سوالایی که میپرسن رو بببینم که بدونم چی به چیه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

این حرف درست نیست بنظرم 

بیشتر واکنش نشون میدن 

وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️
حالا شاید گزینش گر رو قانع کرد😂

اونک قطعا واست ایستاده کف میزنه چون اگ مغز داشت همچین سوالی نمیپرسید