2777
2789
عنوان

شما حاضر بودین اینجا برین

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 34 پست

چه اصراری دارید بگید عالیه؟ نیست دیگه. 

چهار طبقه بدون آسانسور عملا برای نود درصد مردم قابل سکونت نیست. حتی مفتم باشه.

با توجه به شرایط کلی پارکینگ هم نداره و قدمت ساختش هم بالاست که یعنی ارزش سرمایه گذاری هم نداره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
هست ۴۰ متری ۴۵ کوچیک زیر ۵۵ نمیشع سال ساختش هم قدیمی نبود ۹۵ بود

اگر میخواین بخرید که خودتون تا اخر توش زندگی کنین و به دید سرمایه گذاری نمیبینین بخرین تا گرونتر نشده وگرنه اگر به دید سرمایه گذاری دارید میبینید و دنبال این هستین که پولتون با تورم رشد کنه طلا بخرید یا تو مناطقی که کشش داره بخرید مثل کهریزک یا اندیشه ی شهرزیبا(حاشیه ی تهران محسوب میشه)

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه اصراری دارید بگید عالیه؟ نیست دیگه.  چهار طبقه بدون آسانسور عملا برای نود درصد مردم قابل سک ...

چرا پارکینگ هم داشت

سال ۹۵

ساا ساختش بالاس

بعد هم من ب قیمت میگم 

نگفتم خونه عالیه

چرا پارکینگ هم داشت سال ۹۵ ساا ساختش بالاس  بعد هم من ب قیمت میگم  نگفتم خونه عالیه

آخه ۶۵ متر تک واحدی جایی برای پارکینگ نداره🤔

الانم ساختمونهای بالای سه طبقه حتما باید آسانسور داشته باشن که اگه واقعا جدید باشه یعنی سند و پایان کار نداره. در کل حتی با قیمت پایینتر هم خوب نیست.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
آخه ۶۵ متر تک واحدی جایی برای پارکینگ نداره🤔 الانم ساختمونهای بالای سه طبقه حتما باید آسانسور داشت ...

پارکینگ داشت 

پارکینگ مخصوص

جدید هم دو سال پیش

حساب میشه نه هشت سال پیش