2777
2789
عنوان

شما حاضر بودین اینجا برین

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 34 پست

البته اینم بگم تو شرایط الان اگر بتونی همینم بخری و از مستاجری دربیای اوکیه💪ولی اگر به دید سرمایه گذاری داری میبینی ارزش نداره...بجاش برو چندتا منطقه پایینتر دنبال خونه بگرد

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای خرید خونه س الان شما خونه ۲۰۰ متری زندگی میکنی تهران

دقیقا اره عزیزم خونمون ۲۰۰ متره تهران 

نباید از کسی نظر بخوای که به شرایط خودت نگاه کن میخوای بخری بخرش از نخریدن ک بهتره  .

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

کجای تهران متری ۳۷ هست؟ شهرستانم همچین قیمتی نیست. من دنبال یه خونه با شرایط بدتر می گشتم ولی اسانس ...

برو دیوار  ببین 

پول داشتی بخر 

من کد خوشم امد 

بابام پول نمیده برا اونجا.پول لازمه زیر قیمت گذاشته

اینم  زیر قیمت داده دیگ  این منطقع خونه های بیست سال ساخت و این قیمت نمیدن متری ۵۰ میگن

زیر قیمت داده چون واقعا رو دستش مونده که حاضره ۱۳ میلیون زیر قیمت بفروشه و اینکه الان رکود ایجاد شده تو بازار ملک-...یذره بیشتر بگردین شاید تونستین واحد های بهتری پیدا کنین 

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
دقیقا اره عزیزم خونمون ۲۰۰ متره تهران  نباید از کسی نظر بخوای که به شرایط خودت نگاه کن میخوای ...

😂دروغ ک کنتور نمیندازه دقیقا هم خونت ۲۰۰ متر ه

حتما الهیه تهران

من بودجه ام با تهران این قیمت نمیخوره

یادم رفت بودجه هم قید کنم

عزیزم باید خودت ببینی دلت راضیه یا نه نظر دیگران اینه که بدون آسانسور سخته ولی خبر ندارن که شاید ناچاری یا خسته شدی از مستاجری یا شایدم برات چندان اهمیتی نداره بخری پس اگه خودت میتونی این شرایط رو قبول کنی بخر 

زیر قیمت داده چون واقعا رو دستش مونده که حاضره ۱۳ میلیون زیر قیمت بفروشه و اینکه الان رکود ایجاد شده ...

هست

۴۰ متری

۴۵

کوچیک زیر ۵۵ نمیشع

سال ساختش هم قدیمی نبود ۹۵ بود