mahtab807 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3354 عنوان الوچه دزدی 132 بازدید | 14 پست خانما ما روستا زندگی میکنیم اطرافمون پراز کوه و رودخانه و باغ ابشارو...اینجا الوچه و زردالو و ازگیل و....پرتقال انار و.... خیلی زیادهحالا به اقای معتاد الوچه از یکی ازباغا دزدیده و ۲کیلو الوچه فروخته به شوهرم ۷۰هزارتمنحرومه یابخورم؟ خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 1403/02/18 | 20:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hapoei عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 23139 از کجا فهمیدی دزدیده؟ 👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
mahtab807 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3354 دخترم که به بشقاب پرکرده داره میخوره خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون
آسو۲ عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 2577 برا شما چون پولشو دادی فک کنم حلالهولی برا اون اقا قطعا حرامه چون از باغ برداشته که صاحب داره بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
katrine عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 5817 اگه مطمئن هستی حرام هست اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری
مامان_فندوق۵ عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 33302 پول دادی پس حلاله. با چشم خودت ندیدی که دزدیده. شاید یکی بهش مجانی داده
عاشقتنهایی عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 15831 شما خریدی دیگه حالا طرف چطوری به دست اورده به شما مربوط نمیشه
mahtab807 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3354 اگه مطمئن هستی حرام هست میدونم دزدیده خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون
mahtab807 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3354 از کجا فهمیدی دزدیده؟ چن بار به خاطر دزدی گرفتنش خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون
katrine عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 5817 میدونم دزدیده پس نخورپس فردا خیرات کن.ان شاءالله میرسه به اموات صاحب آلوچه.برا شما هم ثواب محفوظه اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری
عاشقتنهایی عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 15831 با چشم خودت دیدی دزدید. اگر نه تهمته. حتی اگر قبلا چیزای دیگرو دیده باشی که دزدیده. باز تهمته. بعدم شما خریدید. برای شما حرام نیست ولی اون پول برای اون اقا اگر واقعا دزدیده باشه حرامه
hapoei عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 23139 چن بار به خاطر دزدی گرفتنش وقتی میشناختینش نباید ازش میخریدین دیگه وقتی میدونی نباید بخوری 👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️