2777
2789
عنوان

الوچه دزدی

132 بازدید | 14 پست

خانما ما روستا زندگی میکنیم اطرافمون پراز کوه و رودخانه و باغ ابشارو...

اینجا الوچه و زردالو و ازگیل و....پرتقال انار و.... خیلی زیاده

حالا به اقای معتاد الوچه از یکی ازباغا دزدیده و ۲کیلو الوچه فروخته به شوهرم ۷۰هزارتمن

حرومه یابخورم؟

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

دخترم که به بشقاب پرکرده داره میخوره

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مطمئن هستی حرام هست

میدونم دزدیده

از کجا فهمیدی دزدیده؟

چن بار به خاطر دزدی  گرفتنش

با چشم خودت دیدی دزدید.   اگر نه تهمته.   حتی اگر قبلا چیزای دیگرو دیده باشی که دزدیده. باز تهمته.   بعدم شما خریدید.  برای شما حرام نیست ولی اون پول برای اون اقا اگر واقعا دزدیده باشه حرامه

چن بار به خاطر دزدی  گرفتنش

وقتی میشناختینش نباید ازش میخریدین دیگه وقتی می‌دونی نباید بخوری

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️