2777
2789
عنوان

ویپاد

| مشاهده متن کامل بحث + 20426 بازدید | 270 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سوال اولتون بله حتما مرحله ب مرحله هس سوال دومتون برا پنجاه میلیون شش ماهه 22000 سکه 12 ماهه45000 تا ...

سلام با کدت وارد شدم ولی چشمم اب نمیخوره بتونم پول بردارم

نه پولی دارم بزارم نه بلدم

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
سلام با کدت وارد شدم ولی چشمم اب نمیخوره بتونم پول بردارمنه پولی دارم بزارم نه بلدم

عزیزم سوال داری بپرس 

پشتیبانی هم 24 ساعته تو برنامه جواب میده 

شما ی تومن بزار تو ویپادت وام ی تومنیشو بگیر 

بعد بقیه وامها باز میشن 

هر ازگاهی هر مبلغی دستت اومد بریز تو حسابت تا وامها تند تر برات باز بشه 

من خودم پول نداشتم مجبوری 4 بار وام ی تومنی گرفتم و تو حسابم موند و ی جا تصویه زدم تا دو تومنی باز شد 

بعد دیگه هی پول میگرفتم یا قرض میکردم یا حقوق شوهر میرختم تو برنامه برا پو سه روز 

وام بعدی برام باز میشد 

برنامه خوبیه 

امتحان کن 

انشالله ب کارت میاد 

عزیزم سوال داری بپرس پشتیبانی هم 24 ساعته تو برنامه جواب میده شما ی تومن بزار تو ویپادت وام ی تومنیش ...

مشکلم اینحاست فعلا همون یه تومنو ندارم حالا دستم بیاد امتحانش میکنم ببینم چجوری 

نتونستم ثبتنام کامل کنم ارور میده

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما

عزیزم 

من وام یه تومنی رو گرفتم

حواسم نبود فقط یک تومن به دی جی پی انتقال دادم

حالا ۹۶۵ تومن دیگ مونده اونم میخوام انتقال بدم میگه موجودی کافی نیست

۹۶۰ هم میزنم باز همینو میگه چکار کنم؟

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
عزیزم من وام یه تومنی رو گرفتمحواسم نبود فقط یک تومن به دی جی پی انتقال دادمحالا ۹۶۵ تومن دیگ مونده ...

عزیزم برا وام ی تومنی فقط این شرایطع ک 50 50 هس 

ینی الان شما ی تومن برداشتی 500 از موجودیت بوده 500 از وامت 

شما وام ی تومنی رو برگردون بعد دو تومن انتقال بده یا کارت بکش 

سلام ریحانه جان

وام 10 تومنی برآیند رو گرفتم تو تایپیک مدیریت بچه ها میگفتن از درگاه میتونیم انتقال بدیم به کارت خودمون الان این کار رو کردم وام از حسابم کم شده ولی تو کارتم نیومده 

چی میشه؟ 

میاد به حسابم 😭

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز