2777
2789
عنوان

ویپاد

| مشاهده متن کامل بحث + 20417 بازدید | 270 پست
با چهره بدون ارایش دیوار پشتتون سفید باشه دقیق تو کادر قرار بگیرید فیلم کمتر از سی ثانیه باشه خجاب ...

دقیقا همشو رعایت کردم ولی نشد 

شماره پشتیبانیشو میشه برام بزارید 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره گزینه انتقال وجه رو بزنید

سلام گلم خوبی...

میگم من وام ی تومنی ویپاد رو گرفتم یکماه نشده تسویه کردم...

الان میخوام دوتومنی رو بگیرم...اینم شاید بعد ده روز تسویه کنم‌تا وام های بعدی برام باز بشه..

الان سوالم اینه که مثلا این روند که وام رو بگیرم بعد ده روز تسویه کنم زودتر به اون سی تومنش میرسم که اونو اقساطی پرداخت کنم؟

و مبلغ قسط های اون سی تومن رو میدونی چقدره بهم بگی؟

و اینکه برای هربار وام گرفتن اعتبار سنجی انجام میده؟درسته؟؟؟؟

سلام گلم خوبی...میگم من وام ی تومنی ویپاد رو گرفتم یکماه نشده تسویه کردم...الان میخوام دوتومنی رو بگ ...

سلام عزیزم ممنون 

روند وام گرفتن سریعتر بشه پول ب حسابت بزار از مبلغی ک میخای وامشو فعال کنی بیشتر 

مثلا سه تومن بزار دو تومنی بگیر و... 

من خودمم همین کارو کردم و سی تومن رو گرفتم و الان دارم قسطشو میدم حدود ماهی 5700 میشه 

و اره هر بار اعتبار سنجی میکنه

مرسی عزیزم..اوه چه زیاد ۵۷۰۰..چندماه پرداخت میشه این سی تومن ۶ماهه اس؟

اره ولی موقعی ک من زدم بازپرداخت مرحله ای پنج ماهه باز شد 

هر سری هم کارمزد دیجیتال و ی سود اضاف میشه 

سلام ریحانه جان بلو هم مثل ویپاد وام پشتوانه داره؟

سلام عزیزم 

اره داره 

ولی امتیاز دهیش اینا دقیق نمیدونم 

چون خودم ی بار وانشو گرفتم و شش ماهه پرداخت کردم الان وام جدید برام باز نمیشه نمیدونم شرایطش چجوره فقط میدونم سقفش همون ده تومنه  و پشتیبانی اش هم سوالا رو جواب میده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز