2777
2789
عنوان

ویپاد

| مشاهده متن کامل بحث + 20399 بازدید | 270 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گلم من خانه دار هستم درآمدم متفاوتی معلوم نیست کی پول دستم بیاد . هنوز برنامه ویپاد رو نصب نکردم و سوالم اینه برای من با این شرایط که می‌خوام پس انداز کنم با با وام‌های این برنامه طلا بخرم چه راهی پیشنهاد میدید ممنونم ازتون گلم

گلم من خانه دار هستم درآمدم متفاوتی معلوم نیست کی پول دستم بیاد . هنوز برنامه ویپاد رو نصب نکردم و س ...

سلتم عزیزم  برام درخواست نیومده 

بله عزیزم شما این برنامه رو نصب کن کد من یادت نره بزنی 😁 

برای شروی ی تومن کافیه تو حسابتون باشه 

وام ی تومنی رو ک گرفتید و تصویه کردین 

حتی ب اندازه یکی دو روزم مبلغ بالاتر از وام تو حسابتون باشه زود وامه باز میشه مثلا برا دو تومنی سه روز یا دور حتی قبل تصویه وام قبلی دو تومن تو حسابت باشه 

بعد ک وام رو گرفتی تبدیل کن 

اون دوسه روزم ک پول ب حسابتون هس سکه جمع میشه برا ی مدل دیگه وام ویپاد 

سلام ریحانه بانو خانوم ببخشید اینجا مزاحمت شدم تو تاپیک مدیریت گفتم شاید جاش نباشه نپرسم ازتون،تاپیک بورسی ام پیدا نکردم.عزیزم من میخوام پول بریزم تو قدرت خرید مفید ولی بلد نیستم میتونی راهنمایی کنی،که مراحلش چجوریه؟

سلام ریحانه بانو خانوم ببخشید اینجا مزاحمت شدم تو تاپیک مدیریت گفتم شاید جاش نباشه نپرسم ازتون،تاپیک ...

سلام عزیزم 

خواهش میکنم 

عزیزم 

حساب مفید ک باز کردی 

از ایزی تریدر مفید وارد شو پایین صفحه سمت چپ نوشته سایر وقتی بزنی بالای صفحه سمت راست نوشته واریز وجه 

ک اطلاعات میزنی و میاد بحسابت 

همین 

اگرم کارت ویپاد یا بانک پاسارگاد داری همین قسمت سایر نوشته مفید کارت 

میتونی وجه رو از کارت ویپادت مستقیم انتقال بدی ب حساب بورسیت در کار گزاری مفید

سلام عزیزم خواهش میکنم عزیزم حساب مفید ک باز کردی از ایزی تریدر مفید وارد شو پایین صفحه سمت چپ نوشته ...

اره کارت ویپاد دارم از ویپاد انتقال بدم مستقیم میره تو قدرت خرید میمونه که بهش سود تعلق بگیره؟

سلام عزیزم خواهش میکنم عزیزم حساب مفید ک باز کردی از ایزی تریدر مفید وارد شو پایین صفحه سمت چپ نوشته ...

مرسی عزیزم انتقال دادم رفت تو قدرت خریدم،فقط این مطمئن هست یکم میترسم،و اینکه برای پنجاه میلیون چقدر سود میده یکماهه؟

مرسی عزیزم انتقال دادم رفت تو قدرت خریدم،فقط این مطمئن هست یکم میترسم،و اینکه برای پنجاه میلیون چقدر ...

مبلغ سودشو از مامان سبحان بپرس چون من دقیق نمیدونم چمطمن صد در صد هس عزیزم نگران نباش 

از پشیبانی تریدر مفید هم میتونی بپرسی 

من برنامه رو نصب کردم الان برام پیامک اومده یه شماره حساب ارز دیجیتال یعنی باید یه تومن بریزم به اون شماره حساب تا بعدش برام وام فعال بشه؟چجوریه میشه منو راهنمایی کنید ممنون

[QUOTE=341875983]سلام عزیزم چند صفحه رو بخونی بارها توضیح دادم  بازم میگم براشما  شما وام های ویپاد رو ک ...[/

سلام عزیزم‌خوبین‌

خیلی مفید بود پستتون 🌿🌿

من قسمت دی ج ی پی رو‌احساس میکنم درست متوجه نشدم 

چون گزینه واریز نداره من ندیدم 

فقط یه گزینه افرایش موجودی داره عکس کیف پول داره با علامت بعلاوه + 

یه گزینه دیگم داره انتقال وجه یا برداشت 

این بخشو بمن واضح میگین لطفا 

میخاستم امشب کاراشو بکنم 

هنوز نزدم به ویپادم‌

منم میخام بزدارم زود تسویه بزنم برا دو‌تومنی 

باید پس دو‌تومن به کارتم انتقال بدم الان ؟ یا همون یه تومن کافیه ؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز