2777
2789
عنوان

ویپاد

| مشاهده متن کامل بحث + 20399 بازدید | 270 پست
من برنامه رو نصب کردم الان برام پیامک اومده یه شماره حساب ارز دیجیتال یعنی باید یه تومن بریزم به اون ...

سلام عزیزم 

ارز دیجیتال نه 

ب حساب همون ویپادتون وقتی کارتتون اومد پول بزنید 

[QUOTE=341875983]سلام عزیزم چند صفحه رو بخونی بارها توضیح دادم بازم میگم براشما شما وام های ویپاد ...

سلام عزیزم 

زیر همون قسمت کیف پول ی مثبت کوچولو هس و نوشته افزایش موجودی اونو بزنید و اطلاعات کارت بدید و بزنید برداشت دو تومن از حساب ویپاد ب د ی ج ی پ ی 

برا وام ی تومنی ی تومن تو حسابتون باشه و ده روز بعد میتونید تصویه کنید این وسط پول کارمزد هم هست 

اگر موجودی دارید دو سه تومن ی باره واریز کنین هم برا کارمزد ها هم برا وام ی تومن و دوتومن ک سریعتر باز بشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم زیر همون قسمت کیف پول ی مثبت کوچولو هس و نوشته افزایش موجودی اونو بزنید و اطلاعات کارت بد ...

اره تا پاسخبدین شما انجام دادم خیلی راحت بود 😍😍

پس برا دو‌تومنی سه تومن حسابم باشه ؟ 

برا سه تومنی چهار تومن ؟ 

به همین شکل ؟؟؟ 

بترتیب یه تومن بالاتر از مبلغ درخاستی ؟ 

سلام عزیزم زیر همون قسمت کیف پول ی مثبت کوچولو هس و نوشته افزایش موجودی اونو بزنید و اطلاعات کارت بد ...

یه سوال خیلی مهمتر هم دارم 

میخام مثلا پنجاه میلیون بذارم بمونه برای گرفتن‌ وام پنجاه میلونی 

وام پنجاه میلیونی چنتا سکه لازم داره کلا ؟ و من باید چه مدت بذارم بمونه ؟ 

وقتی این پنجاه رو‌گرفتم با پول خودم کردمش صد میلون = اون موقع بااین صد میلیون چه پینشهادی داری اونو چطور میتونم بکنم دویست میلیون اخه مبلغی که لازمش دارم دویست تومنه 🥲

اره تا پاسخبدین شما انجام دادم خیلی راحت بود 😍😍پس برا دو‌تومنی سه تومن حسابم باشه ؟ برا سه تومنی چ ...

تقریبا عزیزم 

کلا من تا وام سی تومنیشو پلکانی گرفتم 

هر وقت پول بیشتر از مبلغ وام تو حسابم بود و با حسابم کار کردم وامها زودتر باز شدن

یه سوال خیلی مهمتر هم دارم میخام مثلا پنجاه میلیون بذارم بمونه برای گرفتن‌ وام پنجاه میلونی وام پنجا ...

هر صد هزار تومن ی سکه 

ینی پنجاه میلیون میشه شبی ۵۰۰ سکه 

برا وامش شما ب ۴۵۰۰۰ ۱۲ ماهه یا۲۲۵۰۰ ۶ ماهه نیاز داری 

ینی تقریبا دوماه بمونه تو حسابت ۶ ماهه میتونی وام رو برداری 

تگر صچقدرت قسط دادنت بالا هس 

صد تومن رو تو حساب ویپاد دیگه حدود ی ماه بزاری پنجاه هم از اونجا میتونی بگیری تما خب قسطای ویپاد سنگینه 

۶ ماهه برجی نه تومنه حدودا 

۱۲ ماهه حدود ۶ تومن 

مینونی هم تو رسالت یا مهر ایران بزاری 

بانکهای سپه هم با ضامن خوب وام میدن بعد یکی دوماه با صد تومن میتونی دویست رو بگیری

هر صد هزار تومن ی سکه ینی پنجاه میلیون میشه شبی ۵۰۰ سکه برا وامش شما ب ۴۵۰۰۰ ۱۲ ماهه یا۲۲۵۰۰ ۶ ماهه ...

خیلی ممنون ازت 

من حساب میکردم چهار هزار و پونقد میشد نمبدونیتم چهاو پنج هزاره مرسی بازم

سلام عزیزم من حساب ویپاد باز کردم ، توش یک تومن ریختم ، ولی نمیتونم باهاش کارت ب کارت کنم . چرا؟؟ تو آپ اطلاعات کارت پاسارگاد رو وارد کردم میگه امکان ثبت کارت وجود ندارد . هنوز کارتم نیومده

برای خورشید پس از شبای طولانی...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز