2777
2789
عنوان

ویپاد

| مشاهده متن کامل بحث + 20399 بازدید | 270 پست
اسی وقتی من ویپاد رو نصب کردم ک.د_ م.عرف نخواست . الان رفتم گوگل نگاه کردم نوشته فقط وقتی جشنواره فع ...

نه والا 

همیشه هر کی نصب کنه کد میخاد و هدیه اش میاد نمیدونم شاید جدیدا این شده

نه والا همیشه هر کی نصب کنه کد میخاد و هدیه اش میاد نمیدونم شاید جدیدا این شده

عزیزم من دوروز پیش برای خواهرم نصب کردم از همون اول ک.د م.عرف نخواست . امروز برای یک نفر دیگه نصب کردم همون اولش ک .د م.عرف خواست . پس معلومه ک طرح هروز رو برداشتن و موقع جشنواره ها جایزه میدن . مثل امروز ک سکه دوبرابر میده . من فقط خاستم بدونی ،، چون هر سوالی دارم میام ازت میپرسم همون اول میخاستم کد شمارو بزنم برای تشکر اما نشد . 

برای خورشید پس از شبای طولانی...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم ،، من یک سوالی دارم ،، امروز کارت ویپاد من اومد ،، چون سکه هام هنوز کمه میخام وام پلکانی رو بگیرم ، میخاستم بپرسم میشه وام های پلکانی رو گرفت و زود تسویه کرد تا وام های مرحله بعدی باز بشه؟؟ مثلا یک هفته ای یا یک روز بعد تسویه کرد؟ اینجوری چقدر کارمزد میگیرن؟؟

سلام عزیزم ،، من یک سوالی دارم ،، امروز کارت ویپاد من اومد ،، چون سکه هام هنوز کمه میخام وام پلکانی ...

سلام عزیزم بعد از ده روز میتونی تصویه کنی زودتر نمیشه 

کارمزدشم همون اول کار برا هر وام میزنه 

سلام ریحانه بانو . میگم بنظرت کار درستیه که وام های پلکانی رو بگیرم بعد از ده روز تسویه کنم تا وام مراحل بالاتر برام باز بشه؟ مثلا ۱۰ تومنی یا ۱۵ تومنی. آخه وام دوسه تومنی ب چ دردی میخوره؟؟

سلام ریحانه بانو . میگم بنظرت کار درستیه که وام های پلکانی رو بگیرم بعد از ده روز تسویه کنم تا وام م ...

سلام عزیزم 

من خودم همین کارو کردم تا  به سی تومنی رسیدم الان دارم قسط میدم ماه بعد قسطم تموم میشه  

سلام عزیزم. سوال داشتم 

وام پیش درامد ۲ تومن برام فعال شده دیدم کارمزد نداره گفتم بگیرم اونم بزارم تو حساب بمونه تا یک هفته که برا وام برایند امتیاز بگیرم.. حالا سوالم این هست که من الان این دو تومن رو  بگیرم اون ۸۱ امتیازی که الان دارم برا پی درامد باقی میمونه یا نه باید از اول باز امتیاز جمع کنم؟ 

⚡I have myself
سلام عزیزم من خودم همین کارو کردم تا به سی تومنی رسیدم الان دارم قسط میدم ماه بعد قسطم تموم میشه

منم همین کارو کردم به امید اینکه به ۳۵ تومنی برسم تا ۱۰ تومنی رو گرفتم یک جا تسویه کردم کلی کارمزد دادم 🥲🥲🥲🥲🥲

بعد دیگه ۱۵ تومن برام فعال نشد.. حالم گرفت تا اینجا رو من ضرر کردم😔

⚡I have myself
منم همین کارو کردم به امید اینکه به ۳۵ تومنی برسم تا ۱۰ تومنی رو گرفتم یک جا تسویه کردم کلی کارمزد د ...

خوب شما وام رو ک میگبری حداقل تا ده روز تو حسابته و سکه میشه برا امتیاز وام این ی راه ک فک کنی کمتر ضرر کردی 

بعد من خودم وام ی تومتی رو چهار بار گرفتم چون پول نداشتم وام بعدی برام باز نمیشد پس کلی کارمزد و اعتبار سنجی هزینه دادم 

از اون ور وام های بالاتر هم پیش میاومد ک مجبور میشدم دوبار یا حتی سه بار میگرفتم 

پس اومدم ی مبلغی رو میدادم طلا بعد از حقوق شوهرم میزاستم چن روز تو حساب بمونه مثلا برا 15 تومن چن روز مثلا سه روز 16 تومن تو حساب میزاشتم بمونه بعد ک وام رو میگرفتم حقوق رو برمیداشتم باقی مونده رو یکم میزاشتم با توجه ب حقوق خودمون بقیه اش رو میدادم طلا 

ینی میگم بستگی ب شرایطتت ک بتونی چقد پول جور کنی برا ماه بعدت  ی مبلغی هم بده طلا 

ک ضرر این کارمزد و اعتبارسنجی ها کمتر بشه 

و حتما چن روز پول بخابون تو حسابت تا سکه هم جمع بشه

خوب شما وام رو ک میگبری حداقل تا ده روز تو حسابته و سکه میشه برا امتیاز وام این ی راه ک فک کنی کمتر ...

از اول که گرفتم تا ۷ تومنی همین کارو کردم تا ده روز گذاشتم حساب سکه جمع بشه..

تا دیشب که بعد ده روز باید تسویه میکردم ۱۰ تومنی رو گرفتم دیدم میتونم همون لحظه تسویه کنم لازم نیست تا ۱۰ روز صبر کنم که فعال نشد😑

دلم از همین میسوزه میگم کاش حداقل یکم میزاشتم بمونه سکه بگیرم.

راستش گیج شدم اینقد که فکر کردم کدوم کار درسته اینکه دوباره درخاست بدم توی چند مرحله پرداخت کنم 

از طرفی چون چند جا دیگه قسط،دارم اینم اضافه بشه و فعلا هم تا حدود ۲ ماه دیگه حقوقی ندارم شایدم بیشتر..... یکم اوضاع کاریم بهم ریخته...

امیدی هم به شوهر ندارم بگم اگ کم اوردم اون هست.

تا تا ۳۰ ام مهر ۸ تومن قسط دارم باید پرداخت کنم ک ۱۰ تومن هم بگیرم قسط اینم اضافه میشه 

حدود همون کل وام میره 😥

باز ۱۰ تومن هم نگیرم سر برج چیکار کنم؟؟؟😧😞 از کجا بیارم😐

باز ۱۵ تومن بهتر بود هم ۶ ماهه بود مبلغ اقساط کمتر و میتونستم 

هم ۱۰ تومن میزاشتم کنار برا اقساط و تا ی ماه بمونه حساب امتیاز بگیرم و ۵ تومن میدادم طلا..

واقعا موندم بنظر شما چیکار کنم؟

⚡I have myself
از اول که گرفتم تا ۷ تومنی همین کارو کردم تا ده روز گذاشتم حساب سکه جمع بشه..تا دیشب که بعد ده روز ب ...

نگا بنظر من فعلا پول بزار برا قسطتت تو همی حساب جمع بشه و تا زمانی ک توان قسط نداری ادامه بده ب همی کار 

پول تو این حساب بمونه زودتر واما برات باز میشه و سکه هم جمع میشه با همین حسابت قسط بده یا قبض پرداخت کن یا خرید خونه کن و .. 

وام هم زود تصویه نکن بزار حداقل ده روز بمونه بحسابت 

این بارم عیب نداره دیگه گذشت 

دوباره بگیرش اگر میتونی اندازه ی گرم بده طلا ک ماه بعد با حقوق شوهرت بزاری جای این پول ی گرم 

بعد وام 15 تومنی باز بشه برات و خواسی قسط بدی نخاسی پول شوهرت بردار بقیشم بده طلا 

بعد دوباره ب شوهرت بگو اندازه چهار روز مونده ب تصویه وام 16 تومن بزاره ب ویپادت بمونه تصویه کن و وام 20 رو بگیر انگار 16 پول همسر رو میدی و چهار میمونه اینم بده طلا و دوباره 

روند من اینجور بود تا سی تومن ک این ماه قسطش تموم شد