2777
2789
عنوان

ویپاد

| مشاهده متن کامل بحث + 20399 بازدید | 270 پست
نگا بنظر من فعلا پول بزار برا قسطتت تو همی حساب جمع بشه و تا زمانی ک توان قسط نداری ادامه بده ب همی ...

ممنونم عزیزم.

الان دوباره ۱۰ تومنی رو گرفتم تا اندازه قسطا بزارم کنار بقیه اش هم هرچی شد بدم طلا حتی شده یک گرم..

فقط برا قسط وام درسته که از الان برام فعال شده و میشه تسویه کنم ولی من مثلا یه ماه دیگه شروع کنم  توی چهار مرحله پرداخت کنم؟ 

چون دیدم نوشته بود مهلت تسویه 8/3.

یا نه منظور تا ۸/۳ باید کامل پرداخت کنم ؟؟

⚡I have myself

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این منظورمه.بعد دیدم موقعه پرداخت مرحله ای خودمون میتونیم انتخاب کنیم که چقد ماهیانه پرداخت کنیم یا ...

عزیزم یک چهارم رو بعد از یک ماه باید پرداخت کنی بیشتر میشه ولی کمتر نه 

سلام عزیزم من الان ۵ تومن بزارم کدوم وام میتونم سریع برداشت داشته باشم ؟؟؟ هنوز کار کرد و چیزیم ندارم ...پله ای هم چون از یک تومن شروع میشه نمیخام به نظرت چه کنم

سلام عزیزم من الان ۵ تومن بزارم کدوم وام میتونم سریع برداشت داشته باشم ؟؟؟ هنوز کار کرد و چیزیم ندار ...

سلام عزیزم

فقط پله ای میتونی بگیری اونم سریع نیس چون ۱۴ روز بعد ارتصویه میتونی بری پله بعد و وام لعدی برات باز بشه 

برا برایند باید سکه جمع بشه 

برا پشتوانه هم بستگی هم ب موجودی حسابت داره و حداقل کارکرد 

سلام ناز

من وام پشتوانه ٣٠روزه رو تسويه كردم الان بار سوم ميخوام همين ده تومنيو بگيرم خطا ميده ميگه خطاي غير منتظره اي رخ داده بعدا سعي كتيد

با وب هم مسرم ميچرخه به مرحله اعتبار سنجي نميره 

زنگ هم ميزنم ميگه اختلال داره بعدا سعي كنيد

چطور براي تسويه مثل فشنگ تسويه انجام شد بعد براي گرفتن وام اختلال داره

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام نازمن وام پشتوانه ٣٠روزه رو تسويه كردم الان بار سوم ميخوام همين ده تومنيو بگيرم خطا ميده ميگه خ ...

سلام عزیزم خوبی نمیدونم والا واقعا مث ک داره بازی در میاره 

بزار فردا امتحان کن اگر درس نشد ب پشتیبانی زنگ بزن باز 

معمولا ۱۴ روز بعد تصویه میگفتن بچه ها ک میشه وام جدید گرفت

سلام بچه‌ها! ✋😊

من این کانال کسب درآمد رو تازه ایجاد کردم و در این کانال می‌خوام تجربیات واقعی و جالب خودمو باهاتون به اشتراک بذارم تا شما هم بتونید ازشون استفاده و کسب درآمد کنید.

تجربیاتم شامل کسب درآمد از :

افتتاح حساب

کار غیر حضوری

سرمایه گذاری

ارز دیجیتال 

و....

لطفاً این کانال رو به دوستاتون معرفی کنین تا اونا هم از این فرصت ها استفاده کنن و به درآمد برسن! 🙌💸

تعداد اعضا که زیاد بشه آموزش های زیادی در اختیارتون میزارم

💰https://t.me/DaramadSRM

سلام عزیزم از بازار میتونی نصب کنی سودش 23% درصد هست اما چون بدون ضامنه و توخونه میتونی اجامش بدی بر ...

سلام خوبید من ۱ ماه پیش حساب باز کردم توی برنامه ویپاد ولی ادرسم اشتباه وارد کردم حالا کارتم به دستم نرسیده باید چیکار کنم رفتم اداره پست گفت ادرستون اشتباه بوده کارت برگشت خورده

سلام خوبید من ۱ ماه پیش حساب باز کردم توی برنامه ویپاد ولی ادرسم اشتباه وارد کردم حالا کارتم به دستم ...

سلام عزیزم ببینید تو برنامه میشه ادرستون رو اصلاح کنین اگر نشد برا پشتیبانی پیام بزارید یا زنگ بزنید  سریع ادرس رو درست میکنن و کارت براتون میاد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز