2777
2789
عنوان

ویپاد

| مشاهده متن کامل بحث + 20398 بازدید | 270 پست

سلام ریحانه جان من تازه ویپاد نصب کردم چجوری میتونم درخواست کارت بدم؟

نوشته اطلاعات شما در حال بررسی است چنانچه تا 48 ساعت پیام دریافت نکردین ب پشتیبانی پیام بدین.

48 ساعت شده پیام دادم میگه از طریق نسخه وب ویپاد درخواست کارت بده ولی هیچ گزینه ای برای درخواست کارت نداره

سلام ریحانه جان من تازه ویپاد نصب کردم چجوری میتونم درخواست کارت بدم؟نوشته اطلاعات شما در حال بررسی ...

سلام عزیزم 

نسخه وب ینی از تو گوگل 

احتمالا بخاطر امنیت اینطوری شده 

ادرس رو تو برنامه زدی؟ 

ی چک کن یا برا پشتیبانی پیام بفرس 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم نسخه وب ینی از تو گوگل احتمالا بخاطر امنیت اینطوری شده ادرس رو تو برنامه زدی؟ ی چک کن یا ...

اره عزیزم تو برنامه ادرس زدم 

توی گوگل هم میزنم گزینه ای برای درخواست کارت نداره

باید ب پشتیبانی زنگ بزنم

سلام ناز میخوام وام 50 میلیونی برآیند رو بگیرم نمیده الکی میگه رتبه ایرانیان مشکل داره

میگه از چک یار استفاده کن

چک یار راحته یا دردسر داره چقدر طول میکشه 

لطفا میشه راهنماییم کنی خیلی نیاز دارم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام ناز میخوام وام 50 میلیونی برآیند رو بگیرم نمیده الکی میگه رتبه ایرانیان مشکل دارهمیگه از چک یار ...

سلام عزیزم خوبی 

من اطلاعی راجع بهش ندارم 

اصلن نگرفتم این وام رو و چک یار 

ب پشتیبانی اش زنگ بزن تا راهنمایی ات کنه 

ببخشید ک بلد نبودم

منم ویپاد رو دارم خیلی خوبه همیشه هروقت پول نیاز داشتم تونستم وام بگیرم دستمو گرفته فقط باید گردش حساب داشته باشید ک بتونید امتیاز جمع کنید ک وام بتونید بگیرید قبل از افتتاح حساب اگه این کد معرف رو بزنید یه مقدار بهتون امتیاز میده برا وام گرفتن امتیاز کمتری میخواید جمع کنید،،،،،،  33YSTD

خداخیرت بده خیلی برام سوال بود خودتونم خرید کردید از دیجی کالا?

در نهایت عزیزم 

موقع خرید از دیجی کالا باید شکاره کارت بدید 

کارت ویپاد رو میدید 

حتی یک درصد اگر نشد و اگرررر ی درصد نشد 

وام رو از ویپاد ب ی حساب دیگه میتونید انتقال بدیدوشماره کارت دیگه بدید 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز