2777
2789
عنوان

ویپاد

| مشاهده متن کامل بحث + 20497 بازدید | 270 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بسلامتی عزیزم پس تموم شده ادرس و اینا هم وارد کنی تمومه

ریحانه جان الان یک ماه هم بیشتر شده ولی کارت من نیومد..آخه چرا؟😟

آخرین پیامک نوشته خانم ....کارت ویپاد شما به شماره ...‌صادر گردید کد پستی هم قبلا دادم مگه نباید بعد از این پیامک ارسال میشد؟

ریحانه جان الان یک ماه هم بیشتر شده ولی کارت من نیومد..آخه چرا؟😟 آخرین پیامک نوشته خانم .... ...

برا شوهرمم نصب کردم هنو نیومده 

خیلی عجیبه قبلا خیلی زودتر میاومد 

اگر تونسی ب پشتیبانی ی تماسی بگیر ببین چی میگن 

برا شوهرمم نصب کردم هنو نیومده  خیلی عجیبه قبلا خیلی زودتر میاومد  اگر تونسی ب پشتیبانی ...

ای بابا اینم شانس مایه😢

چطور با پشتیبانی تماس بگیرم؟ وقتی پیام اومده که کارت شما صادر شد باید ارسال میشد درسته؟ مراحل رو کامل رفتم؟

ای بابا اینم شانس مایه😢 چطور با پشتیبانی تماس بگیرم؟ وقتی پیام اومده که کارت شما صادر شد باید ارسا ...

اره درسته خودشون تاخیر داشتن 

تو  خود برنامه تو قسمت  پروفایل نوشته تماس با پشتیبانی

سلام خانما

الان وام یک میلیونی رو فعال کردم ولی روی مبلغ حسابم نیومده.. یعنی ۱و نیم تو حسابم بوده ولی الان ۲ م نشده..

البته یک ساعته که فعال شده..

اصلا نمیخوام استفادش کنم به قصد فعال شدن وام دو میلیونی گرفتمش.. میشه راهنمایی کنید ⚘🍉

سلام خانما الان وام یک میلیونی رو فعال کردم ولی روی مبلغ حسابم نیومده.. یعنی ۱و نیم تو حسابم بوده و ...

سلام عزیزم چند صفحه رو بخونی بارها توضیح دادم 

بازم میگم براشما 

شما وام های ویپاد رو ک میگیرید هیچکدوم ب اصل موجودی واریز نمیشه  تو قسمت تسهیلات هست ک باید با برنامه د یج ی پی یا اپ برداشت بزنید یا کارت بکشید ک بتونید برداشت کنید 

فقط برا وام ی تومنی ی تومنم باید خودتون موجودی داشته باشید ک موقع کارت کشیدن دوتومن بکشید بقیه وام ها نمیخاد 

اگر از دی جی پی بخاید برداشت بزنید هم اپلیکیشن رو نصب کنید نوشته واریز اطلاعات کارت ویپاد میزنید بعد ‌‌‌‌‌‌‌هموموقع برداشت میزنید حالا یا ب ویپادتون یا هر کارت دیگه ک بخاید 

اگر این کار رو انجام ندید تا ده روز 

وام برگشت میخوره 

سلام عزیزم چند صفحه رو بخونی بارها توضیح دادم  بازم میگم براشما  شما وام های ویپاد رو ک ...

ممنون گلم لطف کردین..

من کیف پول طلاسی رو باش شارژ کردم ..الان راحت میتونم به کارتم دیگه منتقل کنم..

الان اینو قسطشو باید 6 ماه دیگه بدم قسط شو

نه عزیزم 

روز ۶ ام از برج ۴ یا تصویه کامل رو میزنی کل مبلغ ب اضافه کارمزد پرداخت میکنی یا 

تصویه مرحله ای رو میزنی حدود ۲۵۰ تومن قسط اولش رو میدی تا ۴ ماه قسط بندیه

سلام استارتر و دوستان عزیز من برای نصب ویپاد تا الان بیشتر از صدبار تو مرحله فیلم چهره گیر کردم 

دقیقا کاری که میگه رو انجام میدم ولی مرحله بعد نمیره کسی میدونه مشکل کجاست 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلام استارتر و دوستان عزیز من برای نصب ویپاد تا الان بیشتر از صدبار تو مرحله فیلم چهره گیر کردم دقیق ...

با چهره بدون ارایش دیوار پشتتون سفید باشه دقیق تو کادر قرار بگیرید فیلم کمتر از  سی ثانیه باشه خجاب رعایت کنید سروصدا هم نباشه 

اگر نشد با پتیبانی تماس بگیرید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز