2777
2789
عنوان

ویپاد

| مشاهده متن کامل بحث + 20399 بازدید | 270 پست
یه چی بگم فقط قاطی نکنی🤣🤣🤣🤣 من برا خودم باهمسرم ویپاد نصب کردم الان وام خودم فعال شد برداشتم زد ...

خب چ کاریه 

برداشت رو میزدی دوباره ب ویپاد چرا زدی ب ملی؟ 

بعد دو تومن داری 

ی تومن بریز ویپاد همسرت برا اونم وام بگیر و بعد برداشت بزن ب ویپاد خودش 

اینجوری تو ویپاد خودت کار میکنی در کنارش مال اونم هس 

بعد ویپاد ب ویپاد کارمزد نداره 

از ویپاد همسرت ی تومن پول خودت ی تومن وام بریژ ویپاد خودت 😁 

تو حساب خودتم ک ی تومن وام و ی توم پول خودت هس میشه چهار تومن کلا 

بعد ده روز وام دو تومنی فعال کن 

ی تومن وام همسر تصویه کن برا اونم دو تومنی بگیر 

دوباره همه  رو بریز ویپاد خودت تا وام های بالاتر  فقط امروز برا خودت وام گرفتی برا همسر  دو سه روز فاصله باشه تا تصویه 

ک تو حساب خودت پول بیشتر باشه و سکه هم جمع کنی در کنار وام پله ای  

اعتبار سنجی هم وام فعال نباید داشته باشی برا همسرت حتما قسط نداده ک اعتبار سنجیش منفی شده

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خب چ کاریه  برداشت رو میزدی دوباره ب ویپاد چرا زدی ب ملی؟  بعد دو تومن داری  ی توم ...

میگم همسرم از بانک مهر وام داره داداشش برا بیمه برداشته چندتا قسط نریخته میشه بخاطر اون وام ویپاد تعلق نگرفته باشه

خب چ کاریه  برداشت رو میزدی دوباره ب ویپاد چرا زدی ب ملی؟  بعد دو تومن داری  ی توم ...

حواسم نشد بزنم به ویپاد گیج شده بودم فعلا نشد دستم موندتو پوست گردو میخوام بگم تسویه کرد دیگه نزاره بگیره

😂

سلام ریحانه جون

من ویپادم رو ک نصب کردم 

مراحل رو رفتم خو 

بعد ی پیامک برام اومد ک در افتتاح حساب شما اختلال وجود داره 

بنظرتون چیکار کنم 

چند دفعه آک ب پشتیبانی پیام دادم وای جوابی نیومد 

سلام ریحانه جون من ویپادم رو ک نصب کردم  مراحل رو رفتم خو  بعد ی پیامک برام اومد ک در ا ...

سلام 

عزیزم چن دقیقه دیگه امتحان کنید 

بخاطر سرعت نت خیلی وقتا حتی وام گرفتن یا سکه هایی ک ب حساب میاد هم با اختلال میاد و طول میکشه 

ی چن ساعتی رهاش کنید بعد امتحان کنید تا هر محله ای ک قبلا رفتید از اون ب بعدش میاد براتون کد من رو زدین!😁

ازم کد نخواست که 😁😁😁

ای وای وای😂😂 

زده کد معرف را وارد کنید 

اشکال نداره 😊

بستگی ب اداره پست داره ارسال کارت ک کی مامورش بیاره درب منزل 

من برا خودم و بچه ها و همسر صبح اوردن

الان میش بزنم کد معرف ؟؟ ندیدم بخدا اینو وگرنه کد شمارو میزدم 

عیب نداره عزیزم 🥰😘 

الان تو چ مرحله ای هستین اگر کد ملی روبارگذاری کردی از اون ب بعد میاد ب مراحل قبل فک نکنم بشه بزگردی