2777
2789
عنوان

ویپاد

| مشاهده متن کامل بحث + 20399 بازدید | 270 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگم من میخوام وام پله ای رو بردارم دوباره خودشو بریزم جاش تا مبلغ بالاترش بازشه به ۱۰ تومن نیاز دار ...

اره عزیزم 

من خودمم همین کارو کردم تا رسیدم ب سی تومن بعد قسط دادن رو شروع کردم الان ماه دومم 

ولی برااینکه وامها زود ب زود برات باز بشه باید یکم بیشتر از مبلغ وام تو حسابت باشه اینجوری زودتر میری مرحله بعد 

و اینکه فعلا فقط کارمزد میدی ک کم هست بعد قسط میدی

اره عزیزم  من خودمم همین کارو کردم تا رسیدم ب سی تومن بعد قسط دادن رو شروع کردم الان ماه دومم& ...

بعدش چقدر زمان برد ما لنگیم ۵۰ میلیون چک داریم اگه بدیم برامون خرد کنن ۱۵ میلیون کم میکنن من ددس دارم سی تومنو بردارم اون چک حفظ شه تا موعدش برسه باز با ۳۰ تومن نصف کارهامون راه میفته  تا شهریور بازم فرجه 

بعدش چقدر زمان برد ما لنگیم ۵۰ میلیون چک داریم اگه بدیم برامون خرد کنن ۱۵ میلیون کم میکنن من ددس دار ...

عزیزم چند ماهی طول میکشه تا ب سی تومن برسی 

چون هر وام ک میگیری ده روزمهلت استفاده اس بعد ده روز میتونی تصویه کنی و دوباره وام بگیری 

بعضی وقتا هم وام مرحله بعد باز میشه اما چون گردش حساب نداری و موجودیت کمه دوباره باید همون وام مرحله قبل رو بگیری ! 

دو تومن هم تا وام سه تومنی جوابه بعد باید برا مرحله های بعد هم با کارتت کار کرده باشی هم موجودی بیشتری داشته باشی ک زودتر باز بشن 

یکم صبور باشی و تلاش کنی انشالله میرسی بهش

میگم یه تومنی بهم تعلق گرفت چطوری بردارمش باز بزنم به حساب بعدش تسویه کنم

اپلیکیشن دی ج ی پی نصب کن 

قسمت واریز برنامه مشخصات کارتت بزن 

بعد برداشت بزن مشخصات کارت ویپادت 

خواهش میکنم عزیزم نامحدود 

یه چی بگم فقط قاطی نکنی🤣🤣🤣🤣

من برا خودم باهمسرم ویپاد نصب کردم الان وام خودم فعال شد برداشتم زدم به دیج ی پی از اونم به عابر ملی تا بیاد زمان میبره خوووب

الان اون بشینه تو حسابم میریزم ویپاد همسرم تا وام اونم بازشه تا اینجاش بعد با ماله اون ماله خودمو تسویه کنم با ماله خودم ماله اونو  بعدش مرحله بعد باز میشه یانه؟