2777
2789
عنوان

ویپاد

| مشاهده متن کامل بحث + 20398 بازدید | 270 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم اون وام پلکانیو حتما باید به ترتیب بگیری تا سه سی ملیون برسه؟

وام پنجاه ملیونیش پیش درآمده و بر اساس موجودی هستش چقدر امتیاز لازم داره؟

سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
عزیزم اون وام پلکانیو حتما باید به ترتیب بگیری تا سه سی ملیون برسه؟ وام پنجاه ملیونیش پیش درآمده و ...

سوال اولتون بله حتما مرحله ب مرحله هس 

سوال دومتون برا پنجاه میلیون شش ماهه 22000 سکه 12 ماهه45000 تا 

هر صد هزار تومن موجودی هم ی سکه میشه ینی ده میلیون میشه 100 سکه هر شب اینجوری حساب میکنی

سوال اولتون بله حتما مرحله ب مرحله هس  سوال دومتون برا پنجاه میلیون شش ماهه 22000 سکه 12 ماهه4 ...

مرسی عزیزم

سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
پشت صحنه سرتون باید ی دیوار سفید ساده باشه  سرتون رو ب سمت راست روب روب و چپ بچرخونید کمتر از ...

درست شد گلم الان زدم برای دریافت کارت . میگه حتما خودم باشم برای دریافت کارت. محل کار شوهرمو بزنم ب اون تحویل نمیدن؟من اخه کدپستی خونمونو ندارم 

یک عدد مامان که عاشق بچه هاشه

درست شد گلم الان زدم برای دریافت کارت . میگه حتما خودم باشم برای دریافت کارت. محل کار شوهرمو بزنم ب ...

این پسته های پستی حتما ب شخص تحویل داده میشه 

حالا ما تو مجتمع هستیم میدن دست نگهبانی 

حالا شما هم ی جا رو بزن ک کد پستی داشته باشه 

مامور پست هم معمولا زنگ میزنه میگه تحویل بدم خودت نیستی ! انشالله ک مامور پست برا شما هم سختگیر نباشه

سلام ریحانه جان 

میگم من وام یک تومنی رو گرفتم و امروز تسویه کردم 

واسه وام دو تومنی هم باید دو تومن تو کارتم باشه؟ 

و اینکه این دو تومنی هم باید کارت بکشیم و 50 _50 از حسابمون کم میشه؟ 

سلام ریحانه جان  میگم من وام یک تومنی رو گرفتم و امروز تسویه کردم  واسه وام دو تومنی هم ...

سلام عزیزم 

واسه بقیه وامها نیاز نیست موجودی داشته باشید ک نصف نصف کم بشه 

اما موجودی تو حساب باشه وامها زودتر براتون باز میشه 

سلام عزیزم  واسه بقیه وامها نیاز نیست موجودی داشته باشید ک نصف نصف کم بشه  اما موجودی تو ...

الان تو کارتم مقداری پول هست 

حدود 20_30 تومن که از کسی هست که تو حسابم گذاشته

اگه من الان دو تومن رو فعال کنم و کارت بکشم از حسابم کم میشه یا از همون وام کم میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز