2777
2789
عنوان

ویپاد

| مشاهده متن کامل بحث + 20426 بازدید | 270 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم اون وام پلکانیو حتما باید به ترتیب بگیری تا سه سی ملیون برسه؟

وام پنجاه ملیونیش پیش درآمده و بر اساس موجودی هستش چقدر امتیاز لازم داره؟

سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
عزیزم اون وام پلکانیو حتما باید به ترتیب بگیری تا سه سی ملیون برسه؟ وام پنجاه ملیونیش پیش درآمده و ...

سوال اولتون بله حتما مرحله ب مرحله هس 

سوال دومتون برا پنجاه میلیون شش ماهه 22000 سکه 12 ماهه45000 تا 

هر صد هزار تومن موجودی هم ی سکه میشه ینی ده میلیون میشه 100 سکه هر شب اینجوری حساب میکنی

سوال اولتون بله حتما مرحله ب مرحله هس  سوال دومتون برا پنجاه میلیون شش ماهه 22000 سکه 12 ماهه4 ...

مرسی عزیزم

سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
پشت صحنه سرتون باید ی دیوار سفید ساده باشه  سرتون رو ب سمت راست روب روب و چپ بچرخونید کمتر از ...

درست شد گلم الان زدم برای دریافت کارت . میگه حتما خودم باشم برای دریافت کارت. محل کار شوهرمو بزنم ب اون تحویل نمیدن؟من اخه کدپستی خونمونو ندارم 

یک عدد مامان که عاشق بچه هاشه

درست شد گلم الان زدم برای دریافت کارت . میگه حتما خودم باشم برای دریافت کارت. محل کار شوهرمو بزنم ب ...

این پسته های پستی حتما ب شخص تحویل داده میشه 

حالا ما تو مجتمع هستیم میدن دست نگهبانی 

حالا شما هم ی جا رو بزن ک کد پستی داشته باشه 

مامور پست هم معمولا زنگ میزنه میگه تحویل بدم خودت نیستی ! انشالله ک مامور پست برا شما هم سختگیر نباشه

سلام ریحانه جان 

میگم من وام یک تومنی رو گرفتم و امروز تسویه کردم 

واسه وام دو تومنی هم باید دو تومن تو کارتم باشه؟ 

و اینکه این دو تومنی هم باید کارت بکشیم و 50 _50 از حسابمون کم میشه؟ 

سلام ریحانه جان  میگم من وام یک تومنی رو گرفتم و امروز تسویه کردم  واسه وام دو تومنی هم ...

سلام عزیزم 

واسه بقیه وامها نیاز نیست موجودی داشته باشید ک نصف نصف کم بشه 

اما موجودی تو حساب باشه وامها زودتر براتون باز میشه 

سلام عزیزم  واسه بقیه وامها نیاز نیست موجودی داشته باشید ک نصف نصف کم بشه  اما موجودی تو ...

الان تو کارتم مقداری پول هست 

حدود 20_30 تومن که از کسی هست که تو حسابم گذاشته

اگه من الان دو تومن رو فعال کنم و کارت بکشم از حسابم کم میشه یا از همون وام کم میشه

2790
2778
2791
2779
2792